HerNews.gr
Social News

Νάνσυ Παραδεισανού: Μας συστήνει το νέο της εγχείρημα στο YouTube

Η Νάνσυ Παραδεισανού, ένα από τα πιο αληθινά κι οικεία πρόσωπα της τηλεόρασης, συνεχίζει τη ζέστη της σχέση με τον κόσμο. Χωρίς φίλτρα και στερεότυπα. Mέσα από το ολοκαίνουργιο κανάλι της στο YouTube.

Το “Nansou TV”.  

Έρχεται για να κάνει τον κόσμο μας, πιο χαρούμενο, χαμογελαστό και μας προτείνει premium τρόπους για να γίνει η καθημερινότητα μας λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Η Νάνσυ, μας δείχνει πως μαγειρεύει εύκολα, αλλά πολύ νόστιμα στην κουζίνα του σπιτιού της (κάποιες φορές με τη βοήθεια της Θεσσαλονικιάς μαμάς της και τα μυστικά της). Πως κάνει τα beaute της στο μπάνιο της, πως ντύνεται καθημερινά κι οργανώνει την ντουλάπα της. Ενώ συναντά με υπέροχη διάθεση τους διάσημους φίλους της και συζητούν για όλα θέλει να μάθει ο κόσμος από εκείνους.

Ακόμα, γνωρίζουμε με τη Νάνσυ ιστορίες ανθρώπων που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ. Επίσης, μέσα από το “Nansou TV”, μας παίρνει μαζί της στα πολύ συχνά ταξίδια της σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Αλλά και στην καθημερινότητα της, μέσα από αστεία κι ενδιαφέροντα vlogs. Άνοιξε οποιαδήποτε στιγμή, το “Nansou TV” και μπες σ’ έναν γλυκό, χαμογελαστό κι αισιόδοξο κόσμο! Παρέα με τη Νάνσυ!!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Συνατσάκη: Έκοψε τα μαλλιά της wolf cut – Η πιο in τάση του 2022

Her News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν έχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας! Καταστρέφετε κόσμο»

Her News

Kourtney Kardashian: Οι θεραπείες γονιμότητας και η εμμηνόπαυση στα 42 της χρόνια

Her News