HerNews.gr
Τηλεθέαση Τηλεοπτικά νέα

Άννα Αμανατίδου: “Η Βίκυ Καγιά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει”

Άννα Αμανατίδου

H Άννα Αμανατίδου έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο γνωστό ριάλιτι μόδας, GNTM.

Άννα Αμανατίδου

H ίδια είχε κεντρίσει εξαρχής το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής, αφού βρέθηκαν σε αντιπαράθεση για το αν είναι plus size ή όχι. 

Όσα είπε η Άννα Αμανατίδου για το GNTM

Η Άννα Αμανατίδου μίλησε για όλα στις τηλεοπτικές κάμερες και φυσικά δε μπορούσε να μην αναφερθεί στις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αρχικά, δήλωσε πως παρακολουθεί το GNTM και στη συνέχεια προσέθεσε πως:

” Πεθαίνω για την Σοφία Χατζηπαντελή γιατί λανσάρει κάτι πολύ διαφορετικό. Έχει αέρα για την τηλεόραση… Ξεκάθαρα είναι πιο reality φέτος γιατί και πως θα κάνουν νούμερα; Είναι στην πέμπτη σεζόν και πρέπει αν διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα”.

Άννα Αμανατίδου

Κλείνοντας τόνισε χαρακτηριστικά πως:

“Στη δική μου οντισιόν η κ. Καγιά με είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά. Για το σώμα μου κι επειδή είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα είναι πιο έτοιμες. Εμείς είχαμε πάει πολύ αυθόρμητα. Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Her News

Πάολα: «Δεν γίνεται κάθε χρόνο να είμαι έγκυος»

Her News b

Μαντώ Γαστεράτου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που στην τηλεόραση όταν βγαίνει ένα καινούριο πρόσωπο, μια γυναίκα όλοι βιάζονται να την κακοχαρακτηρίσουν»

HerNews ka