HerNews.gr
Διεθνή

Επιτήδειος απέσπασε χρήματα από ηλικιωμένη παριστάνοντας τον Johnny Depp!

Όλα άρχισαν μέσω διαδικτύου όταν ο επιτήδειος κατάφερε να ξεγελάσει μια ηλικιωμένη γυναίκα 61 ετών παριστάνοντας πως είναι ο Johnny Depp.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, οι συζητήσεις τους λάμβαναν χώρα στο διαδίκτυο και αρχικά, περιορίζονταν σε θέματα της καθημερινότητας.

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά ξεκίνησε να της παρουσιάζει μια θλιβερή ιστορία ότι ως Johnny Depp χρειαζόταν χρήματα για κάποιες δικαστικές υποθέσεις, όπου και ενεπλάκη .

Οι συζητήσεις αυτές γινόντουσαν παράλληλα με τις δικαστικές διαμάχες του Johnny Depp και της Amber Heard. Έτσι ο απατεώνας βρήκε ευκαιρία να “ξεζουμίσει” την 61χρονη από τη Βραζιλία.

Οι Αρχές της Βραζιλίας έλαβαν μια περίεργη καταγγελία από μία γυναίκα στο Σάο Πάολο, η οποία έδωσε πάνω από 200.000 ρεάλ, δηλαδή περίπου 40.000 δολάρια σε έναν άνδρα που προσποιήθηκε ότι είναι ο Johnny Depp.

Η δικηγόρος της ηλικιωμένης δήλωσε ότι ο άνδρας της έλεγε πως: «μόλις τελειώσει η δικαστική διαμάχη, θα την πήγαινε κάπου να ζήσουνε μαζί».

johnnydepp

Σύμφωνα με τη μήνυση, η συνταξιούχος υποβλήθηκε ακόμη και σε πλαστική επέμβαση πιστεύοντας ότι θα ζούσε στο Los Angeles με τον γνωστό ηθοποιό.

Επίσης η άτυχη γυναίκα πούλησε ένα αυτοκίνητο και ένα σπίτι για να βοηθήσει τον απατεώνα.

Οι συζητήσεις μαζί του έληξαν, όταν ο γιος της 61χρονης αντιλήφθηκε ότι έλειπαν μεγάλα ποσά από τους λογαριασμούς της και αναζήτησε την αλήθεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έντι Μέρφι: Βραβεύεται στις Χρυσές Σφαίρες για την πορεία του στον κινηματογράφο

Her News b

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο βασιλιάς Κάρολος & η Καμίλα τον αποκλείουν από σημαντικό γεγονός

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πουλήθηκε 50.000 ευρώ ένα από τα αγαπημένα της αυτοκίνητα

HerNews ka