HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο βασιλιάς Κάρολος & η Καμίλα τον αποκλείουν από σημαντικό γεγονός

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να έχει αποκλειστεί από τις συναντήσεις για να συζητηθεί το σχέδιο στην περίπτωση της κηδείας του πατέρα του βασιλιά Καρόλου Γ ‘.

Τα σχέδια κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ ήταν γνωστά ως «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου». Η παρόμοια επιχείρηση για τον Βασιλιά έχει ονομαστεί Γέφυρα Μενάι, με την κυβέρνηση και τη βασιλική οικογένεια να προετοιμάζονται για το χειρότερο σενάριο, εάν πάρει τη στροφή προς το χειρότερο.

Σύμφωνα με το PageSix, υπάρχουν σχέδια έκτακτης ανάγκης «Γέφυρα Μενάι» – μια αναφορά σε μια έκταση στο πριγκιπάτο – και τώρα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η βρετανική κυβέρνηση βρίσκονται σε προχωρημένο σχεδιασμό για το τεράστιο δημόσιο θέαμα μιας άλλης βασιλικής κηδείας.Ο βασιλιάς έκανε πρόσφατα τη σπαρακτική ανακοίνωση ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο, αν και δεν αποκαλύφθηκε στη δήλωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με ποιον τύπο καρκίνου διαγνώστηκε η Αυτού Μεγαλειότητα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας του, ο βασιλιάς Κάρολος εργαζόταν από το σπίτι για να εκτελέσει τα καθήκοντά του, ενώ η Καμίλα εκτελούσε βασιλικές υποχρεώσεις αυτοπροσώπως.

Τότε, το Παλάτι επέμεινε ότι ο 75χρονος «παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του» και «ανυπομονεί να επιστρέψει σε πλήρη δημόσια υπηρεσία το συντομότερο δυνατό».

Αλλά ως σχέδιο έκτακτης ανάγκης, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα συναντήθηκαν ιδιωτικά με κυβερνητικούς αξιωματούχους για να κάνουν ρυθμίσεις. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει προφανώς αποκλειστεί από τις προετοιμασίες, παρά το γεγονός ότι είναι διάδοχος του θρόνου.

Γιατί αποκλείστηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ;

Όπως αποδεικνύεται, ο βασιλιάς Κάρολος ήθελε να αποφύγει να επιφέρει περισσότερο άγχος στον Ουίλιαμ , ο οποίος ήδη εξισορροπεί τα βασιλικά του καθήκοντα με τη φροντίδα των τριών παιδιών τους, ενώ η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο.Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε την Παρασκευή σε ηχογραφημένο μήνυμα ότι διαγνώστηκε λίγο μετά την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, από την οποία αναρρώνει από τον Ιανουάριο.

Ο βασιλιάς Κάρολος λέγεται ότι πήρε την απόφαση έχοντας αυτό κατά νου, καθώς πιστεύει ότι είναι καλύτερο να αφεθεί ο γιος του να επικεντρωθεί σε «πιο σημαντικά θέματα», όπως η φροντίδα της οικογένειάς του.

Σάρα Φέργκιουσον: Είναι «γεμάτη θαυμασμό» για την Κέιτ Μίντλετον καθώς και οι δύο μάχονται με τον καρκίνο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νέα Υόρκη: 8 μηνών βρέφος έχει κερδίσει 4.000 δολάρια από το μόντελινγκ

HerNews ka

Όσκαρ Πιστόριους: Θα αποφυλακιστεί υπό όρους μετά από 10 χρόνια φυλάκισης;

HerNews ka

Justin Timberlake: Έτσι κατάφερε μοντέλο του Playboy να τον κάνει να απατήσει την Cameron Diaz

HerNews ka