HerNews.gr
Διεθνή

Ζιζέλ: Χώρισε τον Τομ Μπρέιντι μετά από 13 χρόνια επειδή… δεν έκαναν σεξ!

Δεδομένος θεωρείται, όπως όλα δείχνουν ο χωρισμός της Ζιζέλ από τον Τομ Μπρέιντι, μετά από 13 χρόνια γάμου. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες προσέλαβαν δικηγόρους για να προχωρήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Αυτές και άλλες πληροφορίες από γνωστά πρακτορεία ειδήσεων, δεν έχουν διαψευστεί έως τώρα από καμία πλευρά.

Τα αίτια χωρισμού

Τα περισσότερα από τα δημοσιεύματα θεωρούν ως βασική αιτία του χωρισμού τους, την καριέρα του Τομ Μπρέιντι. Ο ίδιος είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, κάτι που δεν συνέβη. Αυτό ήθελε η Ζιζέλ, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της επισήμανε την προσφορά της στην οικογένεια και τον άνδρα της.

Όμως, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του «RadarOnline», άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού έφεραν στο προσκήνιο νέες αποκαλύψεις. Κατά τα λεγόμενά τους, Μπρέιντι και Ζιζέλ είχαν πιο σημαντικούς λόγους να χωρίσουν. Ένας από αυτούς ήταν η ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή.

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος». Αυτό δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι. «Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές. Έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της», πρόσθεσε.

Παρόλα αυτά, ο 45χρονος φαίνεται ότι επιλέγει να κρατά την ενέργειά του για το γήπεδο.

Ο επί 7 φορές νικητής του Super Bowl είχε αναφερθεί, σε συνέντευξη, στη σεξουαλική του ζωή.

Ο παρουσιαστής του podcast του «Armchair Expert», Νταξ Σέπαρντ, τον ρώτησε: «Κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου σε μέρα που έχεις αγώνα ή αυτό είναι εκτός πλάνου;». Τότε εκείνος απάντησε ότι: «Ω, φίλε, αυτό μάλλον δεν είναι στο πλάνο. Αυτό δεν θα ήταν η προθέρμανση μου πριν από το παιχνίδι».

Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι προσέλαβαν δικηγόρους

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως έχει ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με το Page Six, το supermodel και ο αθλητής του NFL έχουν προσλάβει δικηγόρους, προκειμένου να βγει το διαζύγιό τους.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ζει χωριστά εξαιτίας ενός μεγάλου καβγά, τον οποίο δεν κατάφεραν ποτέ να λύσουν. «Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό το θα ήταν το τέλος τους, αλλά φαίνεται ότι είναι» ανέφερε μία πηγή.

Άλλο άτομο από το στενό περιβάλλον των Ζιζέλ και Μπρέιντι, δήλωσε στην Page Six: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επιστροφή τώρα. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και κοιτάζουν τι θα συνεπάγεται ο χωρισμός, ποιος παίρνει τι και πώς θα είναι τα οικονομικά».

Η προσωρινή τους επανένωση λόγω τυφώνα

Πριν από λίγες μέρες, ο τυφώνας «Ίαν» στάθηκε η αφορμή για να πάει ο Τομ Μπρέιντι στο σπίτι που ζει η Ζιζέλ.

Ο άσος του NFL έχει εγκαταλείψει το σπίτι του στην Τάμπα της Φλόριντα, καθώς ο «Ίαν» αποτελεί απειλή για την περιοχή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπρέιντι και τα τρία παιδιά του, η 9χρονη Βίβιαν, ο 12χρονος Μπέντζαμιν και ο 15χρονος Τζον – Έντουαρντ, έφυγαν από την έπαυλη και κατευθύνθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στο Μαϊάμι. Η είδηση ότι το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι ζει κάτω από διαφορετική στέγη έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν από μερικές ημέρες. Ωστόσο, τα ξένα μέσα αναφέρουν, ότι το μοντέλο και ο αθλητής μένουν σε διαφορετικά σπίτια εδώ και μήνες.

Η απουσία της Ζιζέλ από τον αγώνα του Μπρέιντι την Κυριακή, συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο στα ξένα μέσα, ειδικά εν μέσω της έντονης φημολογίας ότι έχουν χωρίσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Η απουσία της Ζιζέλ από τον αγώνα των Tampa Bay Buccaneers

Λίγο καιρό πριν, οι Tampa Bay Buccaneers, έπαιξαν τον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα στο Raymond James Stadium. Η Ζιζέλ έλειπε. Όμως τα παιδιά τους, η Βίβιαν και ο Μπέντζαμιν, έδωσαν το «παρών» και στήριξαν τον πατέρα τους.

Στον αγώνα πήγε και ο μεγαλύτερος γιος του σταρ του NFL, ο μεγαλύτερος γιος του από τον γάμο του με την Μπρίτζετ Μόιναχαν.

Κατά τις ίδιες πηγές, άτομο από το περιβάλλον της Ζιζέλ όταν ρωτήθηκε για την απουσία της από τον αγώνα, απάντησε: «Η Ζιζέλ εξακολουθεί να είναι αφοσιωμένη στα παιδιά της. Ασχολείται με προσωπικά της θέματα».

Ακόμη, δημοσίευμα του RadarOnline, αναφέρει ότι Ζιζέλ και Μπρέιντι είχαν προβλήματα γάμου εδώ και αρκετούς μήνες. Οι πηγές που επικαλούνται θέλουν την κοινή πορεία τους να έχει επισκιαστεί από «εκρηκτικούς καβγάδες», οι οποίοι πολλαπλασιάζονται.

Τέλος, τον γύρο του διαδικτύου έκαναν, πριν λίγες ημέρες, εικόνες του μοντέλου να περπατάει στο Μαϊάμι, χωρίς τη βέρα της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bόμβα: Σούπερ σταρ της ποπ θέλει να τραγουδήσει στη σκηνή της Eurovision

Her News

Celine Dion: Αποκαλύπτει τον συναισθηματικό λόγο για τον οποίο κράτησε το παλτό της στα Grammy του 2024

HerNews ka

Dua Lipa: Γιατί δεν θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

HerNews ka