HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Luckiest Girl Alive: Η Mila Kunis καθηλώνει στο νέο θρίλερ του Netflix

Με ευκολία βρέθηκε στο Top 10 των δημοφιλέστερων ταινιών στο Netflix, η πολυαναμενόμενη ταινία της Mila Kunis “Luckiest Girl Alive” (Το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο).

Η ερμηνεία της ηθοποιού στο νέο θρίλερ της δημοφιλούς πλατφόρμας έχει αποσπάσει ήδη τις καλύτερες κριτικές.

Luckiest Girl Alive: Η υπόθεση του νέου θρίλερ του Netflix

Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής: Η δημοσιογράφος Ani FaNelli (Mila Kunis) έχει φτιάξει μια αξιοζήλευτη ζωή στη Νέα Υόρκη και φαίνεται να τα έχει όλα: μια περιζήτητη θέση σε περιοδικό μόδας, την τέλεια γκαρνταρόμπα και έναν μελλοντικό ονειρεμένο γάμο στο Ναντάκετ. Όμως, σύντομα θα ανατραπούν όλα. Τελικά, η Ani ίσως να μην είναι “το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο”. Πίσω από την τέλεια ζωή που απολαμβάνει, κρύβονται σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν της.

Όλα αυτά έρχονται στην επιφάνεια όταν η Ani δέχεται να συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ για ένα βίαιο περιστατικό στο διάσημο σχολείο Brentley που άλλαξε τα εφηβικά της χρόνια. Τώρα, τα μυστικά του παρελθόντος επιστρέφουν, απειλώντας παρόν και μέλλον.

Η σκηνοθεσία είναι του Mike Barker. Πρωταγωνιστούν οι: Mila Kunis, Finn Wittrock, Scoot McNairy, Thomas Barbusca, Justine Lupe, Dalmar Abuzeid, Alex Barone, Carson MacCormac, Jennifer Beals, Chiara Aurelia, Connie Britton, κ.α.

Δείτε το τρέιλερ:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Spencer: Συγκλονίζει το τρέιλερ της ταινίας για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Her News

The Morning Show: Κυκλοφόρησε το trailer της 3ης σεζόν

Her News

Χριστίνα Κεφαλά για Σάκη: “Με πείραξε που έλεγε ότι ήρθε για την Μαριαλένα”

Her News b