HerNews.gr
Ψυχαγωγία

The Morning Show: Κυκλοφόρησε το trailer της 3ης σεζόν

Η 3η σεζόν του Morning Show κυκλοφόρησε το πρώτο της τρέιλερ. Η επερχόμενη σεζόν αυτού του τηλεοπτικού δράματος του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. 

Το νέο teaser επικεντρώνεται σε μερικούς μεμονωμένους χαρακτήρες. Εστιάζει αρκετά στην Alex Levy, που υποδύεται η Jennifer Aniston και στην Bradley Jackson που υποδύεται η Reese Witherspoon.

The Morning Show: Λίγα λόγια για την σειρά

Ο νέος χαρακτήρας του Jon Hamm, Paul Marks, έρχεται για να τακτοποιήσει τα πράγματα. Ωστόσο, φαίνεται ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για την Άλεξ (Τζένιφερ Άνιστον) και η έλξη αυτή μπορεί να είναι αμοιβαία.

Η Alex έχει επίσης εστιάσει στην άνοδο της καριέρας της, γεγονός που την φέρνει σε σύγκρουση με τον CEO του UBA Cory Ellison (Billy Crudup), την Bradley Jackson (Reese Witherspoon) και τη συνάδελφο της Laura Peterson (Julianna Margulies).

Η επίσημη σύνοψη της σεζόν των 10 επεισοδίων λέει: «Σχηματίζονται απροσδόκητες συμμαχίες, οι αλήθειες ξεχωρίζουν κι όλοι αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τις βασικές τους αξίες τόσο μέσα, όσο κι έξω από το newsroom».

Οι σεζόν 1 και 2 του Morning Show μεταδίδονται τώρα στο Apple TV+. Η 3η σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου με δύο επεισόδια και κάθε νέο επεισόδιο να ακολουθεί κάθε Τετάρτη μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sky Rojo: Η Νέα Ισπανική σειρά που θα σε κάνει να κολλήσεις!!

Her News

«Ουρανία» με τη Δανάη Μπάρκα – Έρχεται στις 4 Απριλίου στο Μικρό Παλλάς

Her News

Μάικλ Τζάκσον: Η βιογραφική του ταινία μπαίνει στην τελική «ευθεία»

HerNews ka