HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Κωνσταντάκη: «Μεγάλωσα πολύ για να κάνω παιδί. Δεν το ‘χω»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη και μίλησε για την προσωπική ζωή της και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

Ειδικότερα, όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν βρίσκεται σε κάποια σχέση αυτή την περίοδο εξομολογήθηκε:

«Είμαι μόνη αυτή την περίοδο απλά το λέω έτσι γιατί και σε σχέση να ήμουν και να με ρωτούσες πάλι μόνη θα έλεγα ότι θα είμαι γιατί θεωρώ ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Προτιμώ να δίνω συνεντεύξεις και να μιλώ για τη δουλειά μου», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα, η ηθοποιός δήλωσε: «Έχω μεγαλώσει πάρα πολύ για να κάνω παιδί. Και να σου πω την αλήθεια δεν το έχω. Εγώ ότι έχω μέσα στο κεφάλι μου το λέω…».

«Ο έρωτας πριν 20 χρόνια ήταν πολύ πιο απλός»

Ακόμα, η Μαρία Μπακοδήμου ρώτησε τη Μαρία Κωνσταντάκη για τις περιπτύξεις που είχε με κάποιον σύντροφο σε δημόσιο χώρο του κέντρου της Αθήνας: «Ήμουν ενήλικη, όταν συνέβησαν οι περιπτύξεις στο άγαλμα της Σταδίου. 20 και 30 χρόνια πίσω η Αθήνα ήταν ένα άλλο πράγμα. Κι ο έρωτας ήταν ένα άλλο πράγμα. Και οι σχέσεις των ανθρώπων ήταν ένα άλλο πράγμα, όπως θα θυμάσαι. Τώρα υπάρχουν τα social media. Πήγαινες σε ένα μπαρ, γνώριζες έναν τύπο και εκείνος έπρεπε να σου ζητήσει το τηλέφωνό σου ή να σου δώσει δικό του. Και εσύ το έπαιζες δύσκολη και τις πρώτες ημέρες δεν τον έπαιρνες τηλέφωνο. Τα πράγματα ήταν πολύ πια απλά».

Για τον ρόλο της στον «Έρωτα Φυγά» η Μαρία Κωνσταντάκη τόνισε πως της αρέσει πολύ, ακριβώς επειδή είναι κόντρα στην πραγματική της προσωπικότητα.

«Υποδύομαι, μια ξινή, κακιά, κομπλεξική, σπάταλη γυναίκα στην Ελλάδα του 1955. Αποκαλώ τον σύζυγό μου “χαραμοφάη”, επειδή γιατρεύει τους φτωχούς χωρίς να δέχεται αμοιβή κι έτσι δεν φέρνει στο σπίτι τα χρήματα που περιμένω» εξήγησε η Μαρία Κωνσταντάκη. «Τρελαίνομαι να κάνω την κακίστρω», συμπλήρωσε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Έσκασε μία ”βόμβα” στις Βρυξέλλες» – Ο λόγος που παραιτήθηκε ο Μισέλ Κλεζ

Her News b

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: To ζευγάρι υπογράφει σύμφωνο συμβιώσης

HerNewskl

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου έχουν πει ότι δε με παίρνουν σε δουλειά γιατί έχω παιδιά και δεν θα είμαι χρονικά διαθέσιμη»

Her News