HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Καράβας: “Υπήρχαν αντιδράσεις για τη Σοφία Χατζηπαντελή”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Dot» παραχώρησε ο κριτής του GNTM Γιώργος Καράβας και μίλησε για την τρίχρονη πορεία του εκεί και το πώς αντιμετωπίζει τις αρνητικές κριτικές.

Ακόμα, το μοντέλο αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή του το ριάλιτι.

Γιώργος Καράβας: «Δεν υπάρχουν σαββατοκύριακα και ωράρια»

«Τα τελευταία τρία καλοκαίρια έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου. Έχει μπει σε αυτή το GNTM, δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα, δεν υπάρχουν ωράρια. Τα γυρίσματα γίνονται καλοκαίρια», είπε αρχικά.

Όσο για τις κριτικές που ακούγονται στον διαγωνισμό, ο ίδιος δήλωσε πως προσπαθεί να μην ακούγεται αυστηρός.

«Προσπαθώ να λέω την απόφασή μου με ευγένεια, να λειάνω τις γωνίες», επισήμανε.

«Οι κριτές είμαστε μια παρέα, όταν κλείνουν οι κάμερες. Δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε μεταξύ μας ποιος έχει καταφέρει τα περισσότερα. Αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο», σημείωσε για τη χημεία του με τους υπόλοιπους κριτές.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, έχει τύχει να αισθανθεί αμηχανία με μία κριτική. «Έχω αισθανθεί άβολα με κριτική που έγινε στο GNTM, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν έρχεται με κακή πρόθεση», ανέφερε.

«Υπήρξαν αντιδράσεις για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ήξερα ότι το κλίμα θα αντιστραφεί»

Τέλος, αναφέρθηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή και τις πρώτες αντιδράσεις του κοινού: «Είχαμε 8 μέρες γυρισμάτων με την Χατζηπαντελή που ήταν απόλαυση. Υπήρχαν έντονες αντιδράσεις, όταν ανακοινώθηκε ότι θα είναι guest κριτής. Ήμουν σίγουρος όμως, ότι θα αντιστραφεί αυτό το κλίμα».

Γιώργος Καράβας: «Χωρίς τη Ραφαέλλα δεν θα είχα καταφέρει πολλά»

Ο κριτής του ριάλιτι μοντέλων, δεν διστάζει να εκφράσει με κάθε ευκαιρία τον έρωτά του για τη σύζυγό του Ραφαέλλα Ψαρρού.

Αναφερόμενος στην προσωπική ζωή και τον γάμο του, ο Γιώργος Καράβας ανέφερε: «Οποιοδήποτε πρόβλημα έχω λύνεται με την αύρα της. Δεν θα είχα καταφέρει πολλά από τα επιτεύγματά μου εάν δεν είχα αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου. Οποιαδήποτε στιγμή και αν έρθουν παιδιά μέσα σε μία σχέση, αλλάζουν οι προτεραιότητες.

Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, γιατί όταν ήρθε στη ζωή ο γιος μας, εγώ ήμουν πλήρως ενεργός στη μόδα, έβγαινα και ζούσα στο εξωτερικό, αφιέρωνα χρόνο εκεί. Όλο το δύσκολο μέρος της μετά εγκυμοσύνης περιόδου το έζησε η Ραφαέλλα.

Ήταν πολύ μεγάλο το φορτίο, έφερε εσωτερικές διαμάχες και εντάσεις, κάτι που ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Εκεί ήταν που αποφάσισα ότι η δουλειά μου πρέπει να αλλάξει. Είχα ενοχές για τα πράγματα που έχανα εκείνο το διάστημα, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει. Πρέπει να καλύψεις τις ανάγκες που υπάρχουν. Δεν μπορείς να πεις “όχι” σε ευκαιρίες που σου έρχονται απλόχερα.

Η Ραφαέλλα ήταν ένα παιδί, τότε δεν εργαζόταν, οπότε για να βιοποριστείς κάποιος έπρεπε να εργάζεται. Τότε, αυτόν τον ρόλο τον είχα εγώ, τα τελευταία χρόνια η Ραφαέλλα είναι αυτόνομη οικονομικά και επαγγελματικά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Μία μικρή επικοινωνία υπάρχει με τον Στάθη Σχίζα»

HerNews ka

Γιώργος Σεϊταρίδης: «Είχα αγάπη για την εκκλησία αλλά απέχθεια για τους παππάδες»

HerNews ka

Vintage Stories – «Ταξίδι» σε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Δύο Ξένοι»

Her News