HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Στο αποψινό «MEGA Stories» θα δούμε έναν άλλο Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Στην παρέα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Απόψε τα μεσάνυχτα το «MEGA Stories» κάνει πρεμιέρα με μία εκπομπή αφιερωμένη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη σειρά «Maestro».

«Σήμερα θα δούμε έναν άλλον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Τις ιστορίες του από τότε που ήταν πολύ μικρός, που πήγαινε στα στούντιο ΑΤΑ και έκανε κοπάνες από το σχολείο, γιατί τον είχε μαγέψει αυτός ο κόσμος της τηλεόρασης και αργότερα του κινηματογράφου», είπε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Με τον Χριστόφορο νιώθεις ότι τον γνωρίζεις, γιατί μεγαλώσαμε με τις σειρές και τις ταινίες του. Εκτός από αυτή την κοινωνικότητα που έχει και τη ζεστασιά, είναι ένας άνθρωπος κλειστός. Αυτό μου έκανε εντύπωση, ότι είναι μοναχικός».

Οι ιστορίες που την έχουν σημαδέψει

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε στο concept της εκπομπής «MEGA Stories», τονίζοντας πως η ιδέα ήταν να ακουστούν ιστορίες που απασχολούν την κοινωνία.

«Η αρχική ιδέα ήταν να πούμε ιστορίες που μας ενδιαφέρουν να ακουστούν και ιστορίες απλών ανθρώπων. Θέλαμε να μιλήσουμε για τα κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν και δεν μιλάμε πολύ συχνά στην τηλεόραση».

Πολλές είναι οι ιστορίες που έχουν ακουστεί στο «MEGA Stories» και την έχουν σημαδέψει. «Δεν είναι μία και δύο, είναι πολλές. Όταν έρχεσαι απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει να σου κάτι συγκλονιστικό, είναι δύσκολο να μη λυγίσεις… Σε ένα επεισόδιο ήταν ένα παιδί, που είχε γεννηθεί την ίδια μέρα με τον γιο μου, και ταλαιπωρείται πολύ. Είδα τη δύναμη των γονιών του, την ελπίδα που έχουν, όχι ότι θα βελτιωθεί απαραίτητα, αλλά θα είναι ανακουφισμένος και θα τους κοιτάξει μία μέρα πιο τρυφερά, πιο γλυκά…», είπε.

Οι γιοι της, ηλικίας 15 και 12 ετών, βλέπουν την εκπομπή της και μάλιστα δεν διστάζουν να της προτείνουν θέματα. Ένα από αυτά ήταν για τα non binary άτομα.

Πολλές φορές, βέβαια, εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους σχετικά με το στιλ της μητέρας τους. «Με θέλουν πιο σπορ πάντα, αν κάτι δεν τους αρέσει θα μου το πουν. Τους αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου», ανέφερε.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε και για την αγάπη που τρέφει για την Ιταλία, η οποία ξεκίνησε όταν βρέθηκε στη χώρα στο πλαίσιο ανταλλαγής μαθητών.

«Ήμουν γύρω στα 12. Με φιλοξένησε μία ιταλική οικογένεια του νότου. Πέρασα υπέροχα και δημιουργήθηκε μία μεγάλη φιλία με την Νικολέτα, την κοπέλα που με φιλοξένησε», είπε.

Θα σκεφτόταν ποτέ, άραγε, να κάνει στροφή προς την ψυχαγωγία;

«Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες και δεν λέω όχι, γιατί δεν ξέρεις σε τι φάση θα βρεθείς στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν», είπε η παρουσιάστρια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Μπισμπίκης: “Σε ξεφτιλίζουν, ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια”

Her News

Θάλεια Παπακώστα: “Έχω αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση από Έλληνες και ξένους σκηνοθέτες”

Her News b

Ελευθερία Μακρόγλου: Ο θετικός τρόπος σκέψης μπορεί να σώσει τον κόσμο!

Her News