HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν έχω ανάγκη να ασχοληθώ με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου»

Για την φημολογούμενη κόντρα της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με αφορμή την παρουσίαση των backstage του J2US, μίλησε η Κατερίνα Στικούδη.

Οι πρώτες φήμες ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία κέρδισε το περσινό σόου, να έχει πάρει τη θέση της παρουσιάστριας και για τον λόγο αυτό να έχει αναπτυχθεί μια κόντρα ανάμεσά τους.

Αρχικά, ερωτώμενη για το J2US, μετά την πρεμιέρα του σόου η παρουσιάστρια ανέφερε: «Μπορεί να σας φαίνεται καμιά φορά ότι είναι πολλές οι ώρες, αν το παρακολουθείτε από το σπίτι. Εγώ δεν κουράστηκα καθόλου. Δεν κατάλαβα πώς πέρασαν οι 6 ώρες.»

Κατερίνα Στικούδη για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν έχουμε μαλώσει, το ζείτε μόνοι σας»

Σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε:

«Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να χωρίσουμε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ούτε έχουμε μαλώσει. Αν θέλετε εσείς να το συνεχίσετε, το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό που ζείτε εσείς μόνοι σας».

Και συνέχισε: «Κι επειδή έχουμε ξεκινήσει, το να ασχολούμαστε με καταστάσεις που έγιναν πριν, δεν νομίζω ότι βοηθάει και κανέναν. Μπορεί να βοηθάει κάποιον, εγώ όμως δεν έχω τέτοια ανάγκη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η Κατερίνα Στικούδη δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, η οποία, όπως είπε της άλλαξε τη ζωή. «Τα καλλιστεία μου άνοιξαν πολλές πόρτες. Δεν πρέπει να ξεχνάς από πού προέρχεσαι», τόνισε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ναταλία Γερμανού: «Η φωνή μου είναι ταλαιπωρημένη. Δεν έχω γεύση και όσφρηση»

Her News b

Αριστομένης Γιαννόπουλος: «Την Αλεξάνδρα να ρωτήσεις αν είναι στεναχωρημένη που χώρισε με τον Στάθη»

HerNews ka

Θάνος Πλεύρης: «Την μητέρα μου την έχασα σε τροχαίο και τον πατέρα μου ως πατέρα»

HerNews ka