HerNews.gr
Beauty

Khloe Kardashian: Άλλη μια celebrity που υιοθετεί το μονόχρωμο μακιγιάζ

Η Khloe Kardashian είναι μια από τις πολλές celebrities που υιοθετεί το μονόχρωμο μακιγιάζ. Το συγκεκριμένο makeup look έχει κατακτήσει τις τάσεις του φθινοπώρου και πολλές γυναίκες σπεύδουν να το δοκιμάσουν. Τι είναι όμως το μονόχρωμο μακιγιάζ; Όπως προδίδει και το όνομά του είναι το μακιγιάζ που βασίζεται σε ένα μόνο χρώμα. Το μονόχρωμο μακιγιάζ κυρίως αποτελείται από καφέ, ροζ, κόκκινο και ροδακινί αποχρώσεις και έχει ξετρελάνει με την απλότητά του και με την άνεση που προσφέρει.

Khloe Kardashian: Άλλη μια celebrity που υιοθετεί το μονόχρωμο μακιγιάζ

Επιπλέον, το θετικό με την συγκεκριμένη τάση είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος για να δώσετε βάθος στο μακιγιάζ σας. Έτσι, μπορείτε να συνδυάσετε το κόκκινο με το ροζ ή το καφέ με το μπεζ για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η Khloe Kardashian μας προσέφερε τη δική της εκδοχή που μας εντυπωσίασε. Η ίδια επέλεξε το μονόχρωμο μακιγιάζ σε ροδακινί τόνους. Ο γενικός κανόνας του συγκεκριμένου makeup look είναι ότι με τις ίδιες αποχρώσεις βάφετε τα χείλη, τα μάτια και τα ζυγωματικά. Αυτό έκανε και η Khloe Kardashian, όπου έβαψε τα συγκεκριμένα σημεία σε ροδακινί υποτόνους.

Khloe Kardashian: Άλλη μια celebrity που υιοθετεί το μονόχρωμο μακιγιάζ

Ακόμα, για να δυσκολέψετε λίγο τους εαυτούς σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο προϊόν σε όλα τα σημεία του προσώπου σας και να επηρεάσετε εσείς με σβήσιμο την ένταση της απόχρωσής σας. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει το υλικό σας να είναι σε κρεμώδη υφή. Η Khloe Kardashian φαίνεται πως αυτό έκανε. Ενώ, πρόσθεσε και πολύ έντονες και μεγάλες βλεφαρίδες που μαγνητίζουν το βλέμμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Angelina Jolie: Έκανε το πιο chic updo για καλοκαιρινές βραδινές εμφανίσεις

HerNewskl

Fillers ή αλλιώς… για πάντα νέα: Η δημοφιλής μέθοδος για την αποκατάσταση και τη βελτιστοποίηση των αναλογιών του προσώπου

Her News

Kate Hudson: H μεγάλη αλλαγή στο look της και το μοναδικό retro hairstyle

HerNewskl