HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West: Ο οίκος Balenciaga διέκοψε τις σχέσεις του με τον ραπερ λόγω αντισημιτικών δηλώσεων

Kanye West

Ο γαλλικός οίκος μόδας ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι διέκοψε τους δεσμούς του με τον Kanye West μετά τα αντισημιτικά του σχόλια και την υπεράσπιση των T-shirt του «White Lives Matter» .

«Η Balenciaga δεν έχει πλέον καμία σχέση ούτε σχέδια για μελλοντικά έργα που σχετίζονται με αυτόν τον καλλιτέχνη», είπε η μητρική εταιρεία Kering στο WWD .

O δημιουργικός διευθυντής Demna Gvasalia ήταν στενός φίλος και συνεργάτης του West για πολλά χρόνια, με το δίδυμο να συνεργάζεται πρόσφατα στις συλλογές Yeezy Gap Engineered by Balenciaga.

Προηγουμένως, οι δυο τους συνεργάστηκαν για τα πάρτι ακρόασης «Donda 2» και σχεδίασαν μαζί το μασκοφόρο look της Kim Kardashian στο Met Gala του 2021 .

Ο West τερμάτισε τη συμφωνία του με την Gap τον περασμένο μήνα – πριν από την αμφιλεγόμενη επίδειξη μόδας του Yeezy Season 9 στο Παρίσι, όπου έδειξε τα μπλουζάκια “WLM” που προκάλεσαν γρήγορα αντιδράσεις.

Η αναταραχή των σχέσεων μεταξύ Balenciaga και West έγινε εμφανής πριν από την ανακοίνωση της Παρασκευής, καθώς η εικόνα της πασαρέλας του ράπερ αφαιρέθηκε από τον ιστότοπο της Vogue και του Balenciaga.

Κομμάτια από τη συνεργασία του με το Yeezy Gap Engineered by Balenciaga αφαιρέθηκαν και από τον ιστότοπο του Gap.

Αυτό είναι μόνο το τελευταίο αντίκτυπο της επιθετικής συμπεριφοράς του Kanye West , καθώς το 10ετές συμβόλαιό του με την Adidas είναι επίσης «υπό εξέταση».

Μένει να δούμε αν περισσότερα μέλη της βιομηχανίας της μόδας θα βγουν εναντίον του ράπερ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λίντα Εβανγκελίστα: Παραμορφώθηκα απο τις πλαστικές επεμβάσεις

Her News

Ντόναλντ Τραμπ: Επέστρεψε στο Twitter με φωτογραφία από τη φυλακή

HerNews ka

H Burberry αναβάλλει την επίδειξη μόδας για τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου

Her News b