HerNews.gr
Διεθνή

H Burberry αναβάλλει την επίδειξη μόδας για τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου

Ο οίκος Burberry αποφάσισε να αναβάλλει την παρουσίαση της γυναικείας του συλλογής για το φθινόπωρο του 2021 μετά τον αναπάντεχο θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.

Το γεγονός έγινε γνωστό απο την συντάκτρια των New York Times, Vanessa Friedman, γράφοντας στο Twitter: «Σεβόμενος την περίοδο πένθους για τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο Burberry ανέβαλε την ψηφιακή παρουσίαση της συλλογής του Φθινοπώρου 2021, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 14/4. Νέα ώρα σύντομα».

Ο βρετανικός οίκος μόδας ετοιμαζόταν για να παρουσιάσει το fashion show του για την νέα συλλογή, φυσικά, χωρίς κοινό, όπως έχουν διεξάγει όλοι οι υπόλοιποι οίκοι τις επιδείξεις τους κατα την διάρκεια της πανδημίας.

Σύμφωνα με το WWD, η Burberry κρύβει μια μεγάλη ιστορία πίσω απο τις ενδυματολογικές εμφανίσεις της βασιλικής οικογένειας. Ο οίκος, μάλιστα, έχει δεχθεί από το 1990 το βασιλικό εύσημο πιστοποίησης “Royal Warrant”…Αυτό διότι πολύ συχνά έκανε τις στυλιστικές επιλογές για την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Φίλιππα, αλλά και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το 1955, λοιπόν, η βασίλισσα Ελισάβετ παραχώρησε στον οίκο Burberry ακόμα ένα Royal Warrant για τις καμπαρντίνες, καθώς η εταιρεία φημίζεται για τα καλοφτιαγμένα πανωφόρια.

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Ειδικές ξεναγήσεις μόνο με κάλτσες στο σημείο που θα γίνει η στέψη του

HerNews ka

Bianca Censori: Αντιγράφει την Kim Kardashian με λευκό φόρεμα και..έντονο ντεκολτέ

HerNews ka

Naomi Campbell: Κυκλοφορεί στους δρόμους των Καννών με μάσκα ομορφιάς και γυαλιά ηλίου

HerNews ka