HerNews.gr
Διεθνή

Λίντα Εβανγκελίστα: Παραμορφώθηκα απο τις πλαστικές επεμβάσεις

Ένα άλλο πρόσωπο αντικρίζει στον καθρέφτη η Λίντα Εβανγκελίστα που μεσουράνησε στις πασαρέλες τη δεκαετία του ΄90.

Το πασίγνωστο μοντέλο που είναι τώρα 56 ετών, με ανάρτησή του στα social media ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί μόνιμη βλάβη αφού εμφάνισε σπάνιες παρενέργειες ύστερα από αισθητική επέμβαση.  Η Λίντα Εβανγκελίστα δήλωσε πως έχει αναπτύξει μια παραμόρφωτική ασθένεια που ονομάζεται «Παράδοχη Υπερπλασία Λιπώδους Ιστού».

Η Λίντα Εβανγκελίστα έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος που υπέστην και το κράτησα στον εαυτό μου για πάνω από πέντε χρόνια.
Για τους φανς μου που αναρωτιούνται γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου ευδοκιμεί, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης, η οποία έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχόταν.
Η θεραπεία αύξησε, αντί να μειώσει τα λιποκύτταρά μου και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμη και μετά από δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς, διορθωτικές επεμβάσεις.
Τώρα είμαι, όπως περιέγραψαν τα ΜΜΕ, αγνώριστη. Έχω αναπτύξει παράδοχη υπερπλασία λιπώδους ιστού, έναν κίνδυνο για τον οποίο δεν είχα ενημερωθεί πριν από τις διαδικασίες.
Αυτή η ασθένεια όχι μόνο κατέστρεψε την δουλειά μου, αλλά με έστειλε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και στα χαμηλότερα βάθη της αυτο-απέχθειας.
Στην πορεία, απομονώθηκα από όλους»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

«’Εχω παραμορφωθεί τρομακτικά», δήλωσε το διεθνώς αναγνωρισμένο top model Λίντα Εβανγκελίστα. Επισημαίνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη καθώς έχει υποστεί μόνιμη βλάβη ύστερα από την αισθητική επέμβαση, που της κατέστρεψε το πρόσωπο και τη ζωή.

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Περίπου 30 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τη μετάδοση της κηδείας της από το BBC

Her News b

Μάθιου Πέρι- Για τον χωρισμό του με την Τζούλια Ρόμπερτς: «Δεν θα ήμουν ποτέ αρκετά καλός για εκείνη»

HerNews ka

Έρευνα αποκαλύπτει ποιες χώρες έχουν τα “πρωτεία” στο μέγεθος… στήθους – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

HerNews ka