HerNews.gr
Social News

Αναστάσης Ροΐλος: «Δεν με καταλαβαίνουν στον δρόμο με τα μούσια»

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz! Τι είπε ο Αναστάσης Ροϊλός για την νέα του εμφάνιση; 

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Χελιδόνι» στο «θέατρο Μουσούρη» με την Κατερίνα Διδασκάλου.

«Δεν είμαι φοβερά προληπτική, αλλά αυτό το ματάκι το φοράω. Είμαι γιαγιά 3 εγγονιών. Όταν μου μιλάει ο κόσμος μου κάνουν πλάκα», ανέφερε η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Η Κατερίνα Διδασκάλου μου δίνει συμβουλές», τόνισε ο Δημήτρης Τσίκλης.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για το GNTM.

«Ξέρω κάθε πρωί τα νούμερα τηλεθέασης. Το GNTM έχει φτάσει στο 8,5%. Η Βίκυ Καγιά ήθελε να κάνει αυτόν το ρολό. Ο καθένας δέχεται τις συνέπειες των πράξεών του», είπε αρχικά.

«Ήμουν στο Παρίσι στη βεράντα με -10 και χιόνια, γυμνός. Πάντα ήμουν αντίθετος με τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούσαν παιδιά», σημείωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Η σειρά «Maestro» έγινε με πολλή αγάπη, ο Χριστόφορος την φρόντισε πολύ», υπογράμμισε ο Γιώργος Μπένος για τη σειρά του MEGA.

Η Θεοφάνια Παπαθωμά εξήγησε το πώς δέχθηκε να συμμετάσχει στο «Μαύρο Ρόδο» λέγοντας πως, «είπα ναι στο «Μαύρο Ρόδο» για την ιστορία και το σενάριο, ήξερα ότι θα πάει καλά».

Ο coach του GNTM, Χρήστος Μπίρμπας σχολίασε όσα λέγονται για το ριάλιτι μοντέλων.

«Που ακούσατε  για καβγάδες με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα; Σόδομα και Γόμορρα γίνονται. Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα», ανέφερε και συνέχισε:

Η συγκατοίκηση είναι δύσκολη, γιατί υπάρχει παιδί. Νέο παιδί είμαι, θέλεις να με παντρέψεις;», δήλωσε.

«Έχω κάνει οικογένεια, το παιδί μου, είμαι πλήρης κι έτσι. Τον προσέγγισα εγώ τον Χρήστο. Στη δουλειά γνωριστήκαμε, μου έκανε τον δύσκολο», τόνισε η σύντροφος του Χρήστου Μπίρμπα, Αναστασία Περράκη.

«Με τον ρόλο μου στο «Maestro» θέλω να περάσω πως ο καθένας πρέπει να εκφράζεται και να κοιτάει το «τέρας» στα μάτια», δήλωσε ο Ορέστης Χαλκιάς για την καθηλωτική σειρά του MEGA, «Maestro».

Όσα είπε ο ηθοποιός Αναστάσης Ροΐλος: 

«Δεν με καταλαβαίνουν στον δρόμο με τα μούσια», αποκάλυψε ο «Νικηφόρος» από τις «Άγριες Μέλισσες», Αναστάσης Ροΐλος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στην Ελλάδα για διακοπές με την σύντροφό του Πάουλα Μπαντόσα

HerNews ka

Νικόλ Κίντμαν: Μία «άλλη» στο Instagram

Her News b

Επικός διάλογος τροχονόμου με ηλικιωμένη οδηγό για τις αλυσίδες: «Πάω στη λαϊκή παιδάκι μου…»

Her News