HerNews.gr
Ελλάδα

«Φοβάμαι για τη ζωή μου» – Η γυναίκα που έπεσε θύμα του «βιαστή με τα τατουάζ» σπάεί τη σιωπή της

Tο MEGA και η δημοσιογράφος Κατερίνα Νώντα εξασφάλισαν βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει την πρώτη επίθεση του βιαστή στο Παλαιό Φάληρο.

Υπό την απειλή μαχαιριού ο επικίνδυνος άντρας μπήκε στο αμάξι μίας γυναίκας θέλοντας να ασελγήσει εις βάρος της.

Σκοπός του να την οδηγήσει σε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο προκειμένου να τη βιάσει. Στην τελευταία ωστόσο στροφή, η γυναίκα έκανε ότι δεν άκουσε την εντολή του δράστη και συνέχισε την πορεία της, βγαίνοντας στη λεωφόρο Αμφιθέας.

Με απόλυτη ψυχραιμία η 24χρονη σταμάτησε μπροστά από ένα κατάστημα που ήταν ανοιχτό, κατέβασε τα παράθυρα του αυτοκινήτου και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Πελάτες του μαγαζιού, αλλά και το προσωπικό, έτρεξαν να τη βοηθήσουν, ενώ την ώρα που η νεαρη κοπέλα έβαλε τις φωνές, ο δράστης κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τρέχοντας κατάφερε να ξεφύγει.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αργότερα στο ΑΤ Παλαιού Φαλήρου για να δώσει κατάθεση.

Αυτό το σκηνικό τρόμου έγινε στις 03.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μια ώρα αργότερα, ο ίδιος άνδρας βίασε την 34χρονη, πάλι υπό την απειλή μαχαιριού.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Η 34χρονη δήλωσε στο MEGA πως ο δράστης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και πως φοβάται για τη ζωή της.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Το μόνο που θέλω είναι να τον συλλάβουν. Εύχομαι να είμαι το μοναδικό του θύμα και να μην επιχειρήσει ξανά να κάνει κάτι αντίστοιχο σε άλλη γυναίκα. Όσο κυκλοφορεί ελεύθερος φοβάμαι για τη ζωή μου καθώς με είχε απειλήσει να μη μιλήσω στις αρχές», είπε η 34χρονη.

Ο δράστης ήταν αποφασισμένος για όλα λέει στο MEGA η 34χρονη κοπέλα.

«Τη στιγμή που με πλησίασε ήμουν μόνη μου. Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ. Ήταν μεθυσμένος. Moυ έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και με απείλησε ότι θα με σφάξει εάν δεν τον ακολουθήσω. Φοβήθηκα πολύ».

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να σταματήσουν τη δράση του 40χρονου δράκου με το τατουάζ πριν ξαναχτυπήσει, χτενίζουν τις κάμερες ασφαλείας της λεωφόρου Ποσειδώνος με την ελπίδα ότι θα εντοπίσουν οπτικό υλικό που θα προδώσει στοιχεία της ταυτότητας του.

Εκτός αυτού, οι αστυνομικοί προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησε ο αδίστακτος βιαστής, δηλαδή πώς έφτασε στη στάση της Αγίας Σκέπης, αλλά και το δρομολόγιο διαφυγής του.

Το προφίλ του βιαστή με το τατουάζ

Μέσα από την αναλυτική περιγραφή που έχει δώσει η 34χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράκο του Παλαιού Φαλήρου πριν ξαναχτυπήσει.

Πρόκειται για έναν άνδρα 40 ετών, μετρίου αναστήματος, εύσωμο, κοντοκουρεμένο με καστανά μαλλιά, ενώ στο δεξί του μπράτσο έχει τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι.

Περιπολικά σαρώνουν την περιοχή νύχτα μέρα. Ο αδίστακτος και επικίνδυνος βιαστής έχει σκορπίσει τον τρόμο σε νεαρές κοπέλες που περνούν καθημερινά από το σημείο.

Κάτοικος της περιοχής του Παλαιού Φαλήρου ο βιαστής με το τατουάζ

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έχει στα χέρια της μία πρώτη εικόνα πώς είναι τα χαρακτηριστικά του βιαστή, μέσω υλικού που έχει συλλέξει.

Πρόκεται για ένα άτομο το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή και γνωρίζει πολύ καλά τους δρόμους και τα στενά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανοικτά κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής: Πως θα μετακινήστε

Her News b

«Προσλήψεις εδώ και τώρα» το αίτημα των πυροσβεστών

HerNews ka

Ανατροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Ευρυδίκης: Ξεκινούν οι καταθέσεις, φέρνουν γραφολόγο για το σημείωμα

Her News b