HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna: Υποψήφια για Όσκαρ με το νέο της τραγούδι “Lift me Up”

H Rihanna έκανε το πολυπόθητο comeback στην μουσική βιομηχανία μετά από 6 ολόκληρα χρόνια απουσίας.

Δεν είναι πολλοί οι καλλιτέχνες που μπορούν να μείνουν έξι χρόνια χωρίς να κυκλοφορήσουν τη δική τους μουσική και εξακολουθούν να έχουν θαυμαστές όπως η Rihanna.

Και η απόδειξη για την μεγάλη αγάπη που της έχει ο κόσμος είναι τα πάνω από 20 εκατομμύρια views στο Youtube για το νέο της τραγούδι μόλις σε 4 μέρες απο την κυκλοφορία του.

H σούπερ σταρ μπορεί να έκανε ένα μακροχρόνιο διάλειμμα από την μουσική σκηνή, όμως ασχολήθηκε ενεργά με την εταιρία καλλυντικών της Fenty Beauty και με την σειρά ρούχων της κάτι που την έκανε την νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο της Αμερικής.

Η μεγάλη επιστροφή της Rihanna στη μουσική δεν θα μπορούσε να έρθει με καλύτερο τρόπο: Το “Lift Me Up” δεν είναι μόνο το πρώτο σόλο τραγούδι της Rihanna εδώ και έξι χρόνια, είναι το βασικό σινγκλ για το soundtrack της επερχόμενης υπερπαραγωγής της Marvel.

Το Black Panther: Wakanda Forever , που συνυπογράφουν Ο Νιγηριανός τραγουδιστής Tems and Panther και ο συγγραφέας-σκηνοθέτης Ryan Coogler ως φόρο τιμής στον αείμνηστο αστέρι του franchise, Chadwick Boseman.

rihanna

Το νέο single της Rihanna ήρθε μαζί με ένα videoclip που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της.

Η ταινία “Black Panther: Wakanda Forever” θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου και ακούγεται ότι θα είναι μια αρκετά συναισθηματική ταινία με αρκετή μελαγχολία κάτι που έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το τραγούδι.

Το “Lift Me Up” διαφημίζεται ήδη ως το επικρατέστερο τραγούδι για να κερδίσει την κατηγορία του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού στα φετινά Οσκαρ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Rauw Alejandro φαίνεται ότι ξεπέρασε τη Rosalia – Ο νέος του έρωτας

HerNews ka

Alec Baldwin: Σοκάρει με την εξομολόγησή του για τα ναρκωτικά – «Η κοκαΐνη ήταν σαν τον καφέ»

HerNews ka

Νεϊμάρ: Τα χάνει στην κάμερα μεταφορικά & κυριολεκτικά- Έχασε 1 εκατ. ευρώ παίζοντας πόκερ!

HerNews ka