HerNews.gr
Διεθνή

Ο Rauw Alejandro φαίνεται ότι ξεπέρασε τη Rosalia – Ο νέος του έρωτας

Εχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που ο Rauw Alejandro και η Rosalia δημοσιοποίησαν τον χωρισμό τους παρά τον αρραβώνα του ζευγαριού.

Τώρα, φαίνεται ότι ο Πορτορικανός τραγουδιστής μπορεί να ξαναφτιάχνει τη ζωή του με ένα μοντέλο, όπως αποτυπώνεται σε εικόνες που έχουν γίνει viral στα social media. Οι δυο τους φέρεται να έχουν ένα έντονο ειδύλλιο, όπως φάνηκε πρόσφατα σε βραδινή τους έξοδο.

Ένας λογαριασμός στο X (πρώην Twitter) μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες του Rauw Alejandro να κάθεται σε ένα τραπέζι πίνοντας μερικά ποτά και από πάνω του, το μοντέλο και το αστέρι του TikTok Yasmin Barbieri. Είναι μια 18χρονη που έχει πάνω από δύο εκατομμύρια θαυμαστές στον επίσημο λογαριασμό της.

Στις εικόνες είναι πολύ δεμένοι, ανταλλάσσουν ρομαντικές χειρονομίες και αρκετές πηγές πιστεύουν ότι αυτό είναι απόδειξη ότι υπάρχει σχέση μεταξύ τους. Μπορεί να είναι μόνο η αρχή και να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον.

Η σχέση του μοντέλου με τον Rauw Alejandro της έχει αποφέρει μια σημαντική αύξηση στους οπαδούς της, γεγονός που δείχνει το είδος της επιρροής που μπορεί να έχει ο Πορτορικανός καλλιτέχνης.

Έτσι, ο Rauw Alejandro φαίνεται να έχει ξεχάσει τη Rosalia, με τη σχέση τους να ανήκει ήδη στο παρελθόν.

Rauw Alejandro never gave up on finding love with Rosalia

Μάλιστα, η Rosalia έχει ξεκινήσει ειδύλλιο με τον ηθοποιό Jeremy Allen White, με τον οποίο τη βλέπουν συχνά στο Λος Άντζελες. Στα πρόσφατα Critics Choice Awards, ο ερμηνευτής φόρεσε ένα κόκκινο λουλούδι προς τιμήν της νέας του συντρόφου.

Πριν από τη Rosalia, ο White είχε σχέση με το μοντέλο Ashley Moore. Οι δυο τους είχαν εντοπιστεί να φιλιούνται τον Αύγουστο.

Το πρώην ζευγάρι έχει επίσης μια κόρη δύο ετών που ονομάζεται Dolares. Αναφέρθηκε επίσης ότι συνεχίζουν τη διαδικασία διαζυγίου τους και ότι ο White είναι υποχρεωμένος να υποβληθεί σε τεστ αλκοόλ για να διατηρήσει την κοινή επιμέλεια και να παρακολουθήσει συναντήσεις ΑΑ και ατομική θεραπεία.

Στις 19 Ιανουαρίου, ο White και η Rosalia εθεάθησαν να φιλιούνται δημόσια για άλλη μια φορά. Οι φωτογραφίες δείχνουν το ζευγάρι να κάνει ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας. Ο ηθοποιός φαίνεται να κρατάει το πρόσωπο της Rosalia καθώς φιλιόντουσαν. 

Rauw Alejandro: «Σπάει» τη σιωπή του για τον χωρισμό του με τη Rosalia

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπραντ Πιτ – Ινές Ντε Ραμόν: «Είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ»

HerNews ka

Συνεχίζονται τα “χτυπήματα” στο παλάτι: Ο πρίγκιπας Χάρι εμπλέκεται στην υπόθεση σωματεμπορίας του P Diddy

HerNews ka

Jennifer Lopez: Μοιράστηκε το ερωτικό γράμμα που έλαβε το 2002 από τον Ben Affleck

HerNews ka