HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούριου: Χαμός στον αέρα με τον δικηγόρο Α. Θεοδωρόπουλο- «Είστε γελοίος, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή»

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε για ακόμη μια φορά μεταξύ της Κατερίνας Καινούριου και του δικηγόρου Αλέξανδρου Θεοδωρόπουλου.

Ο Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και η κουβέντα πήρε σύντομα άσχημη τροπή.

Και ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε προηγηθεί και πάλι ένταση μεταξύ της Κατερίνας Καινούριου και του Αλέξανδρου Θεοδωρόπουλου, ο δικηγόρος πήρε τον λόγο στην σημερινή εκπομπή και είπε:

«Ζητώ συγγνώμη αλλά πρέπει να φύγω. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κ.Καινούριου  μου είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου. Για να σας πω το εξής βγήκα.. Είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους. Να ξέρετε ότι έχετε ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρουργό. Καλή σας μέρα».

Έπειτα καθώς ήταν φυσικό, η Κατερίνα Καινούριου έσπευσε να απαντήσει στον δικηγόρο λέγοντας:

«Να απαντήσω δύο λεπτά γιατί είναι πολύ εύκολο όλο αυτό. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι πιο έξυπνο, το να με χτυπάει ένας άντρας υποτίθεται σε αυτό το κομμάτι πραγματικά γελάω. Και γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα. Είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή»

«Μακάρι να έκανε και ο ίδιος καμία πλαστική μια χαρά θα ήταν» συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Να πούμε ότι ο κύριος Θεοδωρόπουλος ουκ ολίγες φορές με έχει εκθειάσει και έχει πάρει ο ίδιος τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή. Δεν έχω τέτοια θέματα Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό, σε έναν πλαστικό μπορεί… Το κλείνουμε» είπε η Κατερίνα Καινούριου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι βρισκόμουν στη σκιά του πάτερα μου»

Her News b

Έλενα Παπαρίζου: «Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος»

HerNews ka

Δάφνη Μπόκοτα: “Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με ένα talk show”

Her News b