HerNews.gr
Διεθνή

Διεθνή: Θετά αδέρφια ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν με την υποστήριξη των γονιών τους

Η 23χρονη Matilda Eriksson από την Φινλανδία ερωτεύτηκε τον 27χρονο θετό της αδερφό Samuli όταν φιλήθηκαν για πρώτη φορά.

H Matilda Eriksson είπε στο yahoo.com ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ να παντρευτεί, μέχρι που γνώρισε τον 27χρονο Samuli, ο οποίος έγινε θετός της αδερφός το 2019 όταν η μητέρα της και ο πατέρας του παντρεύτηκαν.

Τα “οικογενιακά δεσμά” έσπασαν γρήγορα όταν ο 27χρονος την φίλησε για πρώτη φορά. «Απάντησα αμέσως με πάθος», είπε η νεαρή για το φιλί και πρόσθεσε «Μας πήρε δύο εβδομάδες για να αρχίσουμε να βγαίνουμε μετά από αυτό και βασικά μετακόμισε μαζί μου αμέσως».

Το ζευγάρι που είναι μαζί από τον Μάιο του 2021, παραδέχτηκε ότι αντιμετώπισαν πολλές κρίσεις από τους φίλους τους όταν άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά.

Αλλά λένε ότι αυτό δεν τους εμπόδισε και αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο με την ευλογία των γονιών τους που ήταν «πολύ χαρούμενοι για εμάς από την αρχή», είπε η Matilda.

Το ζευγάρι μοιράστηκε πολλά κλιπ TikTok από την ασυνήθιστη σχέση τους και έχουν δεχθεί πολύ μίσος.

Σε απάντηση, δημοσίευσαν βίντεο από το ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος, αφού έλαβαν σχόλια όπως «κατευθείαν στη φυλακή» και «προτιμώ να πεθάνω».

Ωστόσο, άλλοι εμφανίστηκαν χαρούμενοι για το ζευγάρι επισημαίνοντας σε άλλους ότι δεν σχετίζονται βιολογικά.

Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είπε: «Ειλικρινά δεν είναι τόσο κακό σε σύγκριση με τους ανθρώπους που βγαίνουν με τα ξαδέρφια τους και ούτε καν τα βιολογικά αδέρφια τους».

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2018 στο πάρτι των 50ων γενεθλίων της μητέρας της Matilda. Είχαν «καλή χημεία», αλλά παρέμειναν φιλαράκια, μέχρι που άναψε μια σπίθα την περασμένη άνοιξη.

«Το 2021 ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα τακτικά, αλλά αρχικά ως φίλοι ή θετά αδέρφια» δήλωσε η κοπέλα.

Είπε ότι είχαν ένα «είδος μαγνητικής έλξης» και ήθελαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον τα Σαββατοκύριακα όταν ήταν έξω με φίλους.

Μια μέρα ο Samuli πέρασε για ένα φιλί και «απάντησα αμέσως με πάθος», είπε στο Yahoo Australia.

Και πρόσθεσε: “Την πρώτη φορά που συνέβη κάτι ρομαντικό μεταξύ μας, αποφασίσαμε ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί ξανά, ποτέ. Φοβόμασταν πολύ να χάσουμε τη φιλία μας”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιβάνα Τραμπ: Η ιστορία της γυναίκας που πίστευε πως τα έχει όλα και έλεγε πως είναι «η πρώτη κυρία»

Her News

Το FBI ανέκρινε Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κιμ Καρντάσιαν για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στον κόσμο

Her News

Ariana Grande: Μοίρασε δώρα σε παιδιά σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ

Vip Group