HerNews.gr
Διεθνή

Brooke Shields: Μετανιώνει που αποκάλυψε την “κατάσταση” της παρθενιάς την δεκαετία του 80′

Η Brooke Shields εύχεται να μην ήταν τόσο ειλικρινής για την προσωπική της ζωή στα μέσα της δεκαετίας του ’80.

Κάποτε ονομαζόταν «η πιο διάσημη παρθένα στον κόσμο», η σταρ της «Γαλάζιας Λίμνης» τώρα νιώθει ότι δεν έπρεπε να είχε αποκαλύψει δημόσια την κατάσταση της παρθενίας της όταν ήταν 20 ετών.

«Εννοώ, νομίζω ότι εκ των υστέρων, ήταν λίγο λάθος που ήμουν τόσο ανοιχτή σχετικά με την παρθενιά μου γιατί δεν με άφησε ποτέ μόνη μου», είπε στο «Now What» με την Brooke Shields podcast την Τρίτη.

Η Shields, τώρα 57 ετών, έκανε για πρώτη φορά την παραδοχή στο βιβλίο της το 1985, “On Your Own”, το οποίο παρείχε συμβουλές υγείας και ομορφιάς σε γυναίκες που φοιτούσαν στο κολέγιο.

Η ηθοποιός διευκρίνισε ότι παρά το γεγονός ότι το βιβλίο της πήρε τα δικά της credits, στην πραγματικότητα γράφτηκε από έναν συγγραφέα φαντασμάτων αφού ο εκδότης απέρριψε το πρώτο της κεφάλαιο.

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές της να βοηθήσει νεαρές γυναίκες, η Brooke Shields κατέληξε να αντιμετωπίζει «ανατριχιαστικές» ερωτήσεις από τους άνδρες για τα επόμενα χρόνια.

«Έγινα η πιο διάσημη παρθένα στον κόσμο. Το να βρίσκομαι στη γραμμή του πυρός σε τόσο νεαρή ηλικία με αυτόν τον τρόπο, με έκανε να αποκτήσω μια ανθεκτικότητα και με έκανε να είμαι έτοιμη για οτιδήποτε σε αυτόν τον κλάδο, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο», εξομολογήθηκε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Bella Hadid: Μαζί με την Naomi Campbell στο Emigre Fashion Exhibit στο Κατάρ

HerNews ka

Victoria Beckham: Μιλάει για τον γάμο της με τον David Beckham 24 χρόνια μετά

HerNews ka

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβαίνει με τα νομίσματα στη Φοντάνα ντι Τρέβι; Όλη η αλήθεια

HerNews ka