HerNews.gr
Διεθνή

Bella Hadid: Μαζί με την Naomi Campbell στο Emigre Fashion Exhibit στο Κατάρ

 Η Bella Hadid και η Naomi Campbell επισκέφτηκαν μαζί το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης για τα εγκαίνια της έκθεσης Baghdad: Eye’s Delight την Τρίτη 25 Οκτωβρίου.

Τα μάτια του κόσμου είναι στραμμένα στο Κατάρ. Η Ντόχα καλωσορίζει μια σειρά από λαμπερούς καλεσμένους με για να τους μυήσει σε δημιουργικά ταλέντα από το Μαγκρέμπ και τη Μέση Ανατολή μέσω μιας σειράς διάσημων εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας του Quatar Creates.

Η Naomi Campbell άνοιξε την επίδειξη μόδας Emerge Fashion Exhibit , μια νέα πρωτοβουλία του συλλόγου της Fashion For Relief, για να γιορτάσει τους αναδυόμενους σχεδιαστές από την Αφρική και την Διασπορά

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr Naomi Campbell (@naomi)

Οι δυο βασίλισσες της μόδας Bella Hadid και Naomi Campbell, τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους με την δεύτερη να είναι ντυμένη με Schiaparelli.Φορούσε ένα σακάκι και μια φούστα διακοσμημένα με χρυσά κουμπιά, ένα σύνολο από τη συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι 2023.

Η Bella Hadid ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με ένα διακριτικό μαύρο πέπλο στα μαλλιά της. Από την Αραβική Χερσόνησο μέχρι τον υπόλοιπο κόσμο, αυτή η εμφάνιση τράβηξε όλα τα βλέμματα. H Naomi φορούσε ένα λευκό φόρεμα με μαύρα σχέδια εξίσου εντυπωσιακό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

 Παράλληλα το Fashion Trust Arabia αποκάλυψε τους 24 φιναλίστ του την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και το ετήσιο γκαλά βραβείων FTA θα διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Romeo Beckham: Χώρισε με την κοπέλα του λίγο αφότου έφυγε από το πατρικό του για να μείνει μαζί της

HerNews ka

Selena Gomez: Ο Benny Blanco έκανε πεντικιούρ “έκπληξη” προς τιμήν της

HerNews ka

Georgina Rodriguez: Έδειξε δημόσια τη στήριξη της στον Cristiano Ronaldo

HerNewskl