HerNews.gr
Beauty CELEBRITIES

H Hailey Bieber ανέδειξε το πιο φυσικό μακιγιάζ της σεζόν!

Hailey Bieber-hernews

Η Hailey Bieber αποτελεί inspo για τις επιλογές που κάνει στο hair styling, αλλά κυρίως για το μακιγιάζ της. Η διάσημη celebrity ακολουθεί πάντα το σωστό skincare layering και σε αυτό οφείλεται η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

Ποιο είναι το must-have  natural μακιγιαζ της Ηailey Bieber;

Η επιδερμίδα της ακτινοβολεί φρεσκάδα, αυτοπεποίθηση και είναι πάντα παράδειγμα προς μίμηση για όλες! Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως ετοιμάζει το δικό της brand, με τους fans της να ανυπομονούν για το λανσάρισμα του το 2022.

Θέλοντας να βοηθήσει όλα τα it girls, to byrdie αποκάλυψε το πιο φυσκό μακιγιάζ που μπορείς να το υιοθετήσεις σε όλες τις περιστάσεις.

Θέλεις να βρεις το makeup look που θα αναβαθμίσει ακόμη και το office outfit με τη βοήθεια της Hailey Bieber; 

To A και το Ω είναι η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας σου, προκειμένου να καταφέρει το δέρμα να υποδεχθεί χωρίς “παρενέργειες” το foundation.  Αρχικά, η ίδια προτιμάει προϊόντα περιποίησης προσώπου φυτικής προέλευσης. Με αυτόν τον τρόπο διατηρεί το δέρμα της υγιές.

Eπίσης, τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινότητα σου, είναι εκείνα που περιέχουν λάμψη. Ένα glow primer, το οποίο θα προσδίδει μια άκρως ιριδίζουσα όψη θα αλλάξει και την επιδερμίδα σου, αλλά και τη διάθεση σου!

Mια εξίσου καλή επιλογή είναι το highlighter, που δεν πρέπει να λείπει από τη τσάντα σου. 

Αν δεν αγαπάς τόσο το highlighter, τότε σειρά έχει ένα illuminating powder. Τόνισε με απαλές κινήσεις τα ζυγωματικά σου, τη ράχη της μύτης και το τόξο των φρυδίων σουΌσο για τους καλοκαιρινούς μήνες, το highlighter και το lipgloss θα είναι το μοναδικό μακιγιάζ που θα χρειάζεσαι. Ο λόγος είναι απλός: Θα αναδεικνύει την καμμένη όψη της επιδερμίδας σου.

Hailey Bieber-hernewsΣτη συνέχεια, καλό θα ήταν να αντικαταστήσεις τη σκιά ματιών σου με το highlighter σου, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο πιο έντονο το βλέμμα σου. Το μεγαλύτερο λάθος που γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η ποσότητα που χρησιμοποιείς. Λίγο highlighter αρκεί για να απογειωθεί η εμφάνιση σου. Αυτο που θέλουμε είναι να φαίνεται natural, όπως ακριβώς της Hailey Bieber.

Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου, προσθέτοντας, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ένα lipgloss για να δώσει μια διάφανη λάμψη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BYRDIE (@byrdie)

 

 

.

Νεότερα Άρθρα

Sofía Vergara: Η μάχη της με τον καρκίνο και το ηχηρό μήνυμά της

HerNewskl

Ξηροδερμία: Πως την αντιμετωπίζω

Her News b

Beyoncé: Μας δείχνει για πρώτη φορά τα φυσικά της μαλλιά

HerNews ka