HerNews.gr
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Στην κορυφή ξανά ο Νίκος Κοκλώνης και το J2US

Η μουσική και το τραγούδι κυριάρχησαν στην prime time του Σαββάτου με το J2US και το «Σπίτι με το MEGA». Η μάχη για την τηλεθέαση ανάμεσα σε Alpha και Mega ήταν σφοδρή, όμως ένας ήταν ο νικητής.

Τηλεθέαση: Πρωτιά ξανά για το J2US

Το J2US κράτησε για ακόμα μια φορά την πρωτιά στα χέρια του με ποσοστό 15,7% στο δυναμικό κοινό. Ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς οι επιτυχίες που τραγούδησε ζωντανά στη σκηνή του J2US η Κατερίνα Λιόλιου αλλά και ο Σταμάτης Γονίδης.

Παράλληλα σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση ακούστηκε ένα μίνι απόσπασμα του τραγουδιού, του Σταμάτη Γονίδη με τον γιο του Bob Marley, τον Julian Marley, που τιτλοφορείται «Μόνος μου μπορώ».

Η τηλεθέαση, όμως, έκανε ικανοποιητικό πέρασμα και από το Σπίτι με το Mega, το οποίο βελτίωσε τα ποσοστά του και έφτασε στο 12,1%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

JUST THE 2 OF US 15,7%
ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA 12,1%
FAMILY GAME 7,6%

ΓΕΝΙΚΟ

JUST THE 2 OF US 17,1%
ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA 15,5%
FAMILY GAME 8,3%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mega: Πρωτιά στο δυναμικό κοινό τον Φεβρουάριο – Σκίζει σε τηλεθέαση το μεγάλο κανάλι

Her News

Πρωτιά για το Happy Day: Έφτασε το 37%

Her News b

«MEGA Σαββατοκύριακο»: Πρεμιέρα με υψηλή τηλεθέαση για τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα

Her News