HerNews.gr
Αφιερώματα

The Crown: Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Νταϊάνα στην 5η σεζόν

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που παρακολουθήσαμε τη νεοφερμένη Emma Corrin να ζωντανεύει την νεαρή τότε Lady Νταϊάνα στο The Crown.

Τώρα που έφτασε η πέμπτη σεζόν του The Crown, μπορούμε να δούμε πώς το στυλ και η ντροπαλή προσωπικότητα του χαρακτήρα της έχει ανθίσει με την άφιξη της Elizabeth Debecki ως μια λίγο μεγαλύτερη και σοφότερη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Υπάρχουν εκατοντάδες εμφανίσεις σε αυτή τη σεζόν 10 επεισοδίων που θα σας σοκάρουν.

Ενώ δεν ήταν πολύ δύσκολο να εντοπίσει κανείς μερικά από τα αρχικά σύνολα, οι σχεδιαστές κοστουμιών ήθελαν επίσης να βάλουν τη δική τους πινελιά σε πολλές εμφανίσεις. «Βρήκαμε πολλές εμφανίσεις», λέει η Amy Roberts.

«Έχουμε φτάσει σε μια περίοδο όπου αυτά τα looks είναι εντελώς προσβάσιμα, αλλά για τις δημόσιες εμφανίσεις φτιάξαμε περίπου το 90% των κοστουμιών».

Το αποτέλεσμα είναι πολλές εμφανίσεις που είναι σχεδόν πανομοιότυπες σε στυλ και άλλες που η πριγκίπισσα Νταϊάνα μπορεί να είχε φορέσει σε ιδιωτικές στιγμές, αλλά ποτέ δεν θα μάθουμε με σιγουριά.

Το Σέξι Χάλτερ
Η Cate Hall, η σχεδιάστρια μαλλιών και μακιγιάζ στην σειρά , λέει ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα λάτρευε τη φροντίδα του δέρματος και το μακιγιάζ που χρησιμοποιούσαν επειδή τα προϊόντα έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ από τη δεκαετία του ’90.

Εν τω μεταξύ, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, πάνω αριστερά, φορούσε αυτό το απαλό μπλε φόρεμα με λαιμόκοψη της σχεδιάστριας Catherine Walker όταν παρευρέθηκε σε δείπνο που παρέθεσε το περιοδικό Vanity Fair στη Serpentine Gallery στο Hyde Park του Λονδίνου τον Ιούνιο του 1995.

Το εντυπωσιακό φλοράλ

Το χαρακτηριστικό χτένισμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα «ήταν αρκετά δύσκολο να το βγάλεις με περούκα, επομένως έγινε όσο πιο ακριβές σε στυλ», λέει ο Χολ. Εν τω μεταξύ, την εποχή αυτής της εμφάνισης (στις αρχές της δεκαετίας του ’90), ο γάμος της Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο ξέφτιζε.

Το «Φόρεμα εκδίκησης»

Εκτός από το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα, υπάρχει πιο εμβληματική από το μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο που φόρεσε από σχεδιάστρια Christina Stambolian σε ένα δείπνο του 1994 στο Λονδίνο;

Τα μέσα ενημέρωσης το ονόμασαν «το φόρεμα της εκδίκησης» επειδή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Νταϊάνα αφού ο Πρίγκιπας Κάρολος παραδέχτηκε ότι είχε σχέση.

«Θα ήτα αναίσθητο εκ μέρους μας να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό», μοιράζεται η σχεδιάστρια κοστουμιών Έιμι Ρόμπερτς. Αλλά αυτό το «φόρεμα εκδίκησης» ήταν δύσκολο να φτιαχτεί.

Το κόκκινο σακάκι

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φόρεσε αυτό το κατακόκκινο κοστούμι σε έναν αρραβώνα της 1ης Ιανουαρίου στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στο Tunbridge Wells του Κεντ. Υποδυόμενη την πριγκίπισσα του λαού, η Debecki λέει : «Η πρόκληση του με παρακίνησε πραγματικά».

Το λιλά κοστούμι και το μαργαριταρένιο κολιέ

Η ενδυματολόγος Amy Roberts λέει ότι η αείμνηστη πριγκίπισσα ήταν «το έμβλημα της μόδας της δεκαετίας του ’90. Η Νταϊάνα είναι η δεκαετία του ’90».

 Στην σειρά, η Debecki, πάνω δεξιά, φοράει ένα σχεδόν πανομοιότυπο λιλά κοστούμι με αυτό που φορούσε η Νταϊάνα στα κεντρικά γραφεία του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην Ουάσιγκτον, DC, για να κάνει μια ομιλία για την εκστρατεία κατά των ναρκών ξηράς, όμως η Debecki φορά αυτό το look όταν συναντά τον Mohamed και τον Dodi Fayed για πρώτη φορά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών: Γιατί αξίζει να τους προστατεύουμε;

Her News b

Women’s Day: Τα quotes επιτυχημένων γυναικών

Her News b

Αποφθέγματα που θα σε κάνουν να αλλάξεις τη ζωή σου

Her News