HerNews.gr
Τηλεθέαση

Πρωτιά για το Happy Day: Έφτασε το 37%

Πρωτιά για το Happy Day: Έφτασε το 37%

Σιγά σιγά αρχίζει να συμπληρώνεται το παζλ των τηλεοπτικών εκπομπών. Πολλές οι πρεμιέρες, πολλά τα νούμερα αλλά οι αξίες φαίνεται να είναι σταθερές.

Η πρωτιά του Happy Day αποδεικνύει ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του Happy Day “νίκησαν” ενημέρωση και αντιπάλους. Η παρέα που για 9η σεζόν λέει καλημέρα και μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών χθες Δευτέρα, τερμάτισε με 18,4% μέσο όρο.

Στις γυναίκες ηλικίας 25-44 έφτασε και στο 37%.

Πριν μια εβδομάδα ακριβώς η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε την εκπομή λέγοντας: “«Χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι για ακόμα μία χρονιά εδώ να σας καλημερίσω και να γίνουμε παρέα. Αν σκεφτείς ότι είναι εννιά σεζόν είναι πολλές. Έχω γεννήσει δύο παιδιά, έχω κάνει μία μεγάλη διαδρομή, έχουμε χτίσει μία πολύ ωραία σχέση. Αυτό που μου λέτε όταν σας συναντώ “φτιάξτε το καφεδάκι σας” και πάτε και το φτιάχνετε θέλω να σας πω ότι με χαροποιεί πολύ.

«Σαν αυτή την παρέα δεν υπάρχει! Έχουμε μια εκπομπή σήμερα… Πετάμε θέματα που λέμε» είπε εν συνεχεία η παρουσιάστρια του Happy Day , αφού καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Η παρέα του Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου & Κώστα Φραγκολιά καθημερινά στις 7:45. Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας η Μαίρη Παλιαλέξη.

Ακολούθησε η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή “MEGA Καλημέρα” με σύνολο 18,1%. 

 

 

Νεότερα Άρθρα

J2US: Σάρωσε σε τηλεθέαση – No1 trend στο twitter

Her News

Σαρώνει το «Happy Day» – Έφτασε το 33% τηλεθέασης

HerNews ka

Τηλεθέαση: Σταθερά στην κορυφή το MEGA – Τα προγράμματα που ξεχώρισαν

Her News