HerNews.gr
Διεθνή

Cara Delevigne: Αυνανίζεται για….. χάρη ενός ντοκιμαντέρ του BBC

Το μοντέλο Cara Delevingne συμμετέχει σε ένα σεμινάριο αυνανισμού στο τρέιλερ για την επερχόμενη ντοκιμαντέρ του BBC «Planet Sex.

Το trailer του ντοκιμαντέρ με την Cara Delevige κυκλοφόρησε το Σάββατο στο YouTube και μας δίνει μια μικρή γεύση για τα όσα πρόκειται να δούμε.

«Βγαίνω ραντεβού με άντρες, αλλά…. αγαπώ τις γυναίκες και όλους τους άλλους», λέει η  30χρονη στο  teaser των 60 δευτερολέπτων. «Υπάρχουν τόσα πολλά για να μάθουμε για τον κόσμο του σεξ  και θέλω απαντήσεις».

Η ντοκιμαντέρ των έξι επεισοδίων  εμβαθύνει στους διάφορους τρόπους με τους οποίους ασκείται η σεξουαλικότητα σε όλο τον κόσμο. Το «Planet Sex» αναδεικνύει επίσης το σεξουαλικό ταξίδι της ίδιας της ηθοποιού.

Στο τρέιλερ, η Delevingne παρουσιάζεται να ταξιδεύει από το Λος Άντζελες και στο Τόκιο σε ένα “σεξουαλικής φύσεως ταξίδι” για να αποκτήσει μια εικόνα για τις πολιτισμικές διαφορές σχετικά με την ερωτική απόλαυση.

Στην πορεία, η Cara Delevinge συναντά drag queens και sexperts και παρακολουθεί ένα σεμινάριο αυνανισμού όπου της λένε να «αρχίσει να αυνανίζεται τώρα».

«Απλώς ζω από αυτήν την queer ενέργεια», λέει ενώ βρίσκεται σε μια παρέλαση υπερηφάνειας.

Στην πραγματικότητα, η Delevingne, η οποία προσδιορίζεται ως πανσεξουαλική,  είπε ότι αυτές οι σε βάθος σεξουαλικές εμπειρίες την ανάγκασαν να βγει από τη ζώνη άνεσής της και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και να εκθέσει τη σεξουαλική της άγνοια.

«Στη ζωή μου, είχα σίγουρα πολλή εσωτερικευμένη ομοφοβία και ντροπή», ισχυρίστηκε το μοντέλο.

«Πήγα στο σεμινάριο αυνανισμού νομίζοντας ότι θα ήταν μια τάξη, και θα είχα ένα σημειωματάριο, και αντ’ αυτού είδα ένα ροζ, δερμάτινο χαλάκι γυμναστικής στο πάτωμα, με έξι άτομα , «Λοιπόν, βγάλε τα εσώρουχά σου. . Αυτό είναι το λιπαντικό».

 Είπε η Delevingne στους δημοσιογράφους ενώ προώθησε το «Planet Sex» στις Κάννες τον περασμένο μήνα.

Το “Planet Sex” κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου στο Hulu . Η σειρά έρχεται καθώς η Delevingne έχει επιδείξει ασταθή συμπεριφορά τους τελευταίους μήνες.

Όπως η αποτυχία να εμφανιστεί στην παρουσίαση της συλλογής Cara Loves Karl στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο.

Επίσης, εντοπίστηκε να περιφέρεται με βρώμικες κάλτσες και να βγαίνει γρήγορα από το ιδιωτικό τζετ του Jay-Z. Φίλοι, συμπεριλαμβανομένης της Margot Robbie , έχουν εντοπιστεί να φεύγει από το σπίτι της να δείχνει στενοχωρημένη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιταλία: Τραγωδία στη Βενετία με 21 νεκρούς και 4 σοβαρά τραυματίες – Πώς έπεσε το λεωφορείο από τη γέφυρα

HerNews ka

Μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αίγυπτο: Βρέθηκε ο τάφος της Κλεοπάτρας;

Her News

Kim Kardashian: Ο 7χρονος γιός της έκανε “απρεπή χειρονομία” στους παπαράτσι – Η αντίδρασή της

HerNews ka