HerNews.gr
Διεθνή

Ιταλία: Τραγωδία στη Βενετία με 21 νεκρούς και 4 σοβαρά τραυματίες – Πώς έπεσε το λεωφορείο από τη γέφυρα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ιταλία από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το βράδυ στην Βενετία, όταν λεωφορείο των υπεραστικών συγκοινωνιών έπεσε από τη γέφυρα Μέστρε στο κενό, παρασύροντας στον θάνατο 21 ανθρώπους.

Την ίδια στιγμή άλλοι 18 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί με τους 4 εξ αυτών να δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή καθώς η κατάσταση τους είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Ανάμεσα στους τραυματίες φέρεται να είναι και δύο παιδιά.

Οι αρχές της Ιταλίας αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βενετία, ενώ ο δήμαρχος της πόλης έχει κηρύξει την Τετάρτη, ημέρα πένθους στην πόλη του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μοιραίο λεωφορείο των υπεραστικών συγκοινωνιών της περιφέρειας Βένετο έπεσε πάνω σε ηλεκτρικά καλώδια σιδηροτροχιάς, που βρίσκεται κάτω από την γέφυρα και άρπαξε φωτιά με αποτέλεσμα κάποιοι επιβάτες να απανθρακώθηκαν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ιταλού υπουργού Εσωτερικών Ματέο Πιαντεντόζι, το λεωφορείο είχε κινητήρα φυσικού αερίου και η απόσταση που χώριζε την γέφυρα από τη σιδηροτροχιά όπου έπεσε το λεωφορείο, ήταν περίπου τριάντα μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα: vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζόνι Ντεπ: Το αμφιλεγόμενο act του ηθοποιού στο σόου της Rihanna Savage X Fenty

HerNews ka

Chris Hemsworth: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα πληρώνεται για μια ανάρτηση το Instagram

HerNews ka

Σοκ στην Κίνα: Γυναίκα γέννησε όρθια στο δρόμο γιατί δεν είχε αρνητικό τεστ Covid

Her News