HerNews.gr
Ελλάδα

Σοφία Παυλίδου – Mάνος Παπαγιάννης: Ξανά στα δικαστήρια οι ηθοποιοί

Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης επέστρεψαν στις δικαστικές αίθουσες, καθώς σήμερα συνεχίζεται η δίκη που εκκρεμεί ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Πριν από τέσσερα χρόνια, το 2018, η ηθοποιός είχε υποβάλει μήνυση για απλή σωματική βλάβη στον συνάδελφό της στην παράσταση «Πετάει – Πετάει». Η κα. Παυλίδου τον κατηγόρησε για ξυλοδαρμό στα παρασκήνια. Στη συνέχεια, και εκείνος είχε υποβάλει μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σε εξέλιξη η δίκη Παυλίδου – Παπαγιάννη

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day και τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα, βρίσκονται από το πρωί ηθοποιοί και συντελεστές της παράστασης «Πετάει – Πετάει». Οι περισσότεροι αναμένεται να καταθέσουν τις δικές τους μαρτυρίες από το επίμαχο περιστατικό. Μεταξύ των μαρτύρων υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη θα είναι η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη, ο θεατρικός παραγωγός, Βασίλης Γκουρούσης αλλά και ένας τεχνικός του θεάτρου.

Στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου βρίσκονται η Κόνι Μεταξά και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Μεταξύ των παρευρισκομένων είναι και η ηθοποιός Μαρία Ανδρίτσου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται στο δικαστήριο για να παρακολουθήσει την υπόθεση.

Μέσα στη μέρα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκβαση της δικαστικής υπόθεσης. Μάλιστα, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα, είναι πολύ πιθανό να έχουμε σήμερα την απόφαση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πατρινό Καρναβάλι: Επέστρεψε με χρώμα, ζωντάνια και ενέργεια

Her News

Ελληνικό διαβατήριο: Στη «χρυσή» λίστα για τα πιο ελεύθερα ταξίδια σε όλο τον κόσμο

Her News

Καιρός: Έρχονται μπουρίνια με κεραυνούς και χαλάζι

Her News