HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Ο 7χρονος γιός της έκανε “απρεπή χειρονομία” στους παπαράτσι – Η αντίδρασή της

Η Kim Kardashian βρισκόταν σε κατάσταση πλήρους μαμάς όταν επέπληξε τον μεγαλύτερο γιο της, Saint επειδή χρησιμοποίησε μια αγενή χειρονομία.

Η ιδρυτής των Skims φαινόταν αυστηρή όταν παρατήρησε τον 7χρονο να σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο στους παπαράτσι μετά την αποχώρησή του από τον αγώνα μπάσκετ του στο Λος Άντζελες την Παρασκευή.

Η Kardashian παιδιών βγήκε με στράπλες μπλούζα και ψηλόμεσο τζιν μαζί με τον γιο της, τον οποίο μοιράζεται με τον πρώην σύζυγο Kanye West και έναν από τους συμπαίκτες του.

Η 42χρονη Kim Kardashian πρόσθεσε ένα ζευγάρι σκουρόχρωμα γυαλιά, πανύψηλα μπεζ πέδια, ένα μεγάλο ρολόι και ένα μαύρο καπιτονέ τσαντάκι.

Ο νεαρός φορούσε ακόμα τη λευκή φανέλα του μπάσκετ όταν η τριάδα συνάντησε τους φωτογράφους στο πάρκινγκ.

Ο 7χρονος Saint γέλασε αφού σήκωσε το μεσαίο του δάχτυλο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα μια επίπληξη από τη μαμά του, η οποία κάλυψε για λίγο το πρόσωπό του με το χέρι της.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, η σταρ των «Kardashians» πήγε το μεγαλύτερο παιδί της, North West για δείπνο.

 

Η 10χρονη φόρεσε ένα μπλουζάκι με το δικό της πρόσωπο και φαινόταν να χορεύει για τους παπαράτσι που περίμεναν στην είσοδο.

Η North συνδύασε το oversized top με ροζ φούτερ και αθλητικά παπούτσια Nike, ενώ η Kardashian άλλαξε σε ένα διαφορετικό στράπλες crop top με κομμένο στο μεσαίο τμήμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλβις Πρίσλεϊ: Σε δημοπρασία δεκάδες προσωπικά αντικείμενα του βασιλιά της Ροκ εντ ρολ

HerNews ka

Ναυαγοσωστικό drone σώζει παιδί στην Ισπανία

Her News

Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – Αυστηρό μήνυμα της ΕΕ προς τις τεχνολογικές εταιρείες

Her News