HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποκαλύπτει ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση- «Τον ξέρετε όλοι και είναι υπεράνω πάσης υποψίας»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην Φαίη Φώτου για την εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό άτομο που είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

Αφορμή για αυτή την αποκάλυψη στάθηκε η εμφάνιση που θα κάνει μαζί με την σύζυγό του Ιλάειρα Ζήση το Σάββατο 19/11 στο J2US όπου δήλωσε : «Είναι το πρώτο Σάββατο που δυσκολεύομαι.

Μου ξυπνάνε αναμνήσεις από το παρελθόν, είναι κάποια τραγούδια που σου έχουν σημαδέψει την ψυχή. Προσπάθησα να αλλάξω το κομμάτι αλλά μου είπαν από την παραγωγή ότι δεν γινόταν αυτό. Κι επειδή μέχρι τώρα ό,τι μας έχουν δώσει, το έχουμε πει, ήθελα να μείνουμε πιστοί σε αυτό».

Έπειτα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι : «Η μεταμόρφωση για το τραγούδι μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Όταν ήμουν ένα παιδάκι με πολλά κιλά, που μου έλεγαν οι συμμαθητές μου γιατί δεν φοράω ένα σουτιέν που έχω τόσο μεγάλο στήθος. Τώρα καλούμαι αυτό το πράγμα, που το έχω διαγράψει από τη μνήμη μου να το αντιμετωπίσω. Ολοκλήρωσε συγκινημένος.

Μου θυμίζει στιγμές από γραφεία δισκογραφικών παραγωγών, που όλο και κάτι ήθελε ο καθένας. Που ήθελαν να με αντιμετωπίσουν σαν ένα αγόρι που μπορεί να αισθάνεται κορίτσι. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση να σπρώχνω ανθρώπους, δεν ανταποκρίθηκα  σε κάτι τέτοιο κι είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Βλέπω όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν σε αυτές τις ανωμαλίες κι αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο σοκαριστικό αυτό που είπα για το bullying».

«Με ρωτούν γιατί δεν το καταγγέλλω, δεν είναι εύκολο χωρίς στοιχεία, ότι ο τάδε με χούφτωσε και μου είπε «αγοράκι μου εγώ μπορώ να σου κάνω καριέρα και αύριο να σε ξέρουν όλοι». Δεν μπορώ να το πω το όνομα, τον ξέρετε όλοι κι είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτό είναι το συγκλονιστικό».

Τέλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε ότι του έχουν στείλει πολλά παιδιά μήνυμα και του έχουν πει «αυτόν εννοούσες; γιατί μας το έχει κάνει και εμάς» λέγοντας πως αν μαζευτούν όλοι μαζί μπορεί να κάνει καταγγελία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Πρόταση για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής για το ζευγάρι!

HerNews ka

Λάκης Γαβαλάς για “My Style Rocks” – «Δεν θα σου πω άλλα στοιχεία, δεν μπορώ και δεν επιτρέπεται»»

Her News b

Δημήτρης Μαμιός για τον χωρισμό των γονιών του: “Είχα μέσα μου θυμό…”

Her News