HerNews.gr
Διεθνή

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η Καμίλα αποτίει φόρο τιμής στην αείμνηστη πεθερά της φορώντας την τιάρα της

Η Καμίλα  έμοιαζε βασιλική στα γαλάζια, επιλέγοντας να φορέσει τη βελγική Sapphire Tiara στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την Τρίτη, η οποία ανήκε στο παρελθόν στη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Το εκθαμβωτικό στέμμα, το οποίο φορέθηκε κατά την πρώτη κρατική επίσκεψη του Καρόλου ως Βασιλιάς, σηματοδότησε επίσης την πρώτη στιγμή τιάρας της Καμίλα από τότε που ο σύζυγός της ανέβηκε στο θρόνο μετά το  θάνατο της μητέρας του στις 8 Σεπτεμβρίου .

Η 75χρονη Καμίλα, συνδύασε το αστραφτερό στέμμα με ένα royal μπλε δαντελένιο φόρεμα σχεδιασμένο από τον Bruce Oldfield καθώς μαζί με τον Κάρολο υποδέχονταν τον Νοτιοαφρικανό πρόεδρο Cyril Ramaphosa στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το συνδύασε με το ασορτί κολιέ και το βραχιόλι της τιάρας, μαζί με τo  Order of the Garter και το Dame Grand Cross of the Royal Victorian Order αστέρι και την μπλε κορδέλα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία φόρεσε τα εκπληκτικά κοσμήματα σε ένα ταξίδι στη Σιγκαπούρη το 1989 και κατά τη διάρκεια της κρατικής επίσκεψης της Κίνας στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2015, τα είχε χαρίσει ο πατέρας της το 1947.

Ο King George έδωσε στην τότε πριγκίπισσα την τιάρα, το κολιέ και τα σκουλαρίκια – γνωστά ως King George VI Victorian Suite – ως γαμήλιο δώρο.

Το αντίστοιχο βραχιόλι προστέθηκε στη σουίτα τη δεκαετία του 1960.

Εν τω μεταξύ, η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε μια από τις αγαπημένες τιάρες της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα .

Η νεόκοπη Πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν εκθαμβωτική στο κρατικό συμπόσιο της Νότιας Αφρικής με την τιάρα του Lover’s Knot , την οποία συνδύασε με ένα φόρεμα Jenny Packham.

Επέλεξε επίσης τα σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταϊάνα από μαργαριτάρι και διαμάντια από την Νότια Θάλασσα, μαζί με ένα μαργαριταρένιο βραχιόλι που ανήκε στη βασίλισσα Ελισάβετ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πράγα: Άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς σύμφωνα με την αστυνομία

HerNews ka

ΗΠΑ: “Μην αφήνετε τα χρυσόψαρα σας σε λίμνες”

Her News

Αλλάζει όνομα το Facebook; – Έρχεται το «metaverse»

Her News