HerNews.gr
Ελλάδα

Κιβωτός: Κομπόδεμα με πολλά μηδενικά στο όνομα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Την ώρα που οι οικονομικοί έλεγχοι εντείνονται μέρα με τη μέρα στις δομές της «Κιβωτού», νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας.

Μόλις 130.000 ευρώ φέρεται να έχουν σε κοινό τραπεζικό λογαριασμό ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τους οικονομικούς ελέγχους.

Σημειώνεται πως τα χρήματα αυτά βρίσκονται σε προσωπικό λογαριασμό και όχι σε κάποιον που αφορά την «Κιβωτό του Κόσμου». Μάλιστα, χθες ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως η πρεσβυτέρα τρεις ημέρες πριν επισκέφτηκε υποκατάστημα κεντρικής τράπεζας της Αθήνας και άδειασε το περιεχόμενο θυρίδας που ήταν στο όνομά της και του πατέρα Αντωνίου.

Υπενθυμίζεται πως από χθες έχουν ξεκινήσει και οι οικονομικοί έλεγχοι στις δομές της μη κυβερνητικής οργάνωσης στη Χίο, την Καλαμάτα, την Πωγωνιανή και την Κόνιτσα.

Πανικός φαίνεται να έχει αρχίσει να επικρατεί στη δομή της «Κιβωτού» στην Καλαμάτα.

Σκισμένα έγγραφα που αφορούν τιμολόγια παροχής υπηρεσιών βρέθηκαν σε κάδους σκουπιδιών έξω από τη δομή της «Κιβωτού» στην Καλαμάτα.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Θέμης Κανελλόπουλος πρόκειται για αποδείξεις και τιμολόγια που αφορούν την εν λόγω δομή και καταγράφουν  αγορές και παροχή υπηρεσιών που έγιναν τον τελευταίο μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται πως τα έγγραφα πετάχτηκαν χθες το βράδυ με την ξεκάθαρη αιτία της ενέργειας αυτής να παραμένει ακόμη άγνωστη.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα συνελήφθη η υπεύθυνη της δομής στην Καλαμάτα ύστερα από έρευνα της αστυνομίας και την εύρεση ενός όπλου.

Κιβωτός του Κόσμου: Συνελήφθη η υπεύθυνη της δομής στην Καλαμάτα- Βρέθηκε όπλο σε συρτάρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mad Clip: Ακατάλληλα τα λάστιχα της Porche του

Her News b

«Έφυγε» από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, σε ηλικία 82 ετών

Her News

Αττική: Απέραντη λίμνη η συμβολή Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη

HerNews ka