HerNews.gr
Beauty

Παλεύεις με τα ξηρά και σκασμένα χείλη; Σου έχουμε τα καλύτερα DIY scrub των διασήμων

Προκαλώντας το ξεφλούδισμα και το σκάσιμο του ευαίσθητου δέρματος, οι προσεχείς μήνες του φθινοπώρου και του παγετού φέρνουν μαζί τους ξηρά χείλη, χαμηλές θερμοκρασίες και τα χειρότερα δεινά της χειμερινής περιποίησης ομορφιάς.

Τα σκασμένα χείλη είναι δυστυχώς η μάστιγα του χειμώνα, για τον λόγο αυτό βρήκαμε τις αγαπημένες επιλογές των διάσημων κυριών, με υλικά που βρίσκονται στα ντουλάπια σας για γρήγορες και οικονομικές DIY “θεραπείες” χειλιών.

 
Scrub με θαλασσινό αλάτι της Priyanka Chopra

Φροντίζοντας να παραμένει πιστή στις παραδοσιακές της ρίζες όπου κι αν βρίσκεται, ο ηθοποιός, η μητέρα και επιχειρηματίας συχνά  προβαίνει σε θεραπείες περιποίησης δέρματος στο σπίτι. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να φτιάξετε το scrub είναι να ανακατέψετε λίγο θαλασσινό αλάτι, καθαρή γλυκερίνη και ροδόνερο. Μόλις η πάστα είναι έτοιμη, κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις στα χείλη σας και ξεπλύνετε πριν τα σκουπίσετε με μια μαλακή πετσέτα.

Με αποτέλεσμα τα αμέσως πιο σαρκώδη και απαλά χείλη, αυτό το scrub είναι τέλειο για όσους έχουν σκασμένα και ξεφλουδισμένα χείλη.

kourtney

Το ταπεινό scrub μελιού της Kourtney Kardashian

Για να φτιάξετε το μείγμα που έχει εγκριθεί από την Kourtney , ανακατέψτε μαζί με μια σπάτουλα ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και λάδι καρύδας με ένα ελάχιστο κουταλάκι του γλυκού μέλι . Τρίψτε απαλά την πάστα στα χείλη σας για απολέπιση και ξεπλύνετε μετά με ζεστό νερό.

Σαρκώδη και Ζουμερά Χείλη: Έτσι θα τα αποκτήσεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τα οφέλη που έχει η αλόη βέρα στο δέρμα

Her News

Αποτρίχωση με Λέιζερ: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε

HerNews ka

Οι αφέλειες είναι το κούρεμα που προτιμούν οι Γαλλίδες

HerNewskl