HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Tα 5 χτενίσματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Jennifer Lopez-hernews

Η Jennifer Lopez έχει υπάρξει ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons των προηγούμενων δεκαετιών.

Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί έχουν γράψει ιστορία. Η ομορφιά και η κομψότητά της την χαρακτηρίζουν και αυτό φαίνεται και στις επιλογές που κάνει στα μαλλιά της.

Το κλασικό caramel colour που έχει τα τελευταία χρόνια είναι σίγουρα ιδανικό για το στιλ και το εξωτικό χρώμα της επιδερμίδας της. Ανά τις δεκαετίες όμως, έχει αλλάξει πολλές φορές το στιλ στα μαλλιά της, ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της εποχής και συχνά δημιουργώντας νέες.

Είναι σίγουρα δύσκολο να απαριθμήσουμε όλες τις αλλαγές και τα αμέτρητα χτενίσματα που μας έχει παρουσιάσει. Ανάμεσα σε αυτά όμως υπάρχουν κάποιες εμφανίσεις της που ξεχωρίζουν. Παρακάτω ακολουθούν τα πιο iconic looks της Jennifer Lopez, αυτά που μας έκαναν να μην παίρνουμε τα μάτια μας από πάνω της.

#1 Curls

Ναι, κι όμως, κάπως έτσι θυμόμαστε την JLo στις πρώτες της εμφανίσεις. Φυσική ομορφιά και μπούκλες που της ταίριαζαν όσο τίποτε άλλο, αναδεικνύοντας μια αθωότητα που σίγουρα μας έκανε να την αγαπήσουμε.

jennifer-lopez-hairstyle-vasal

#2 Bun

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά looks που η Jennifer Lopez έχει επιλέξει σε πολλές εμφανίσεις της, είναι ο κότσος. Μια αγαπημένη της επιλογή που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και απογειώνει κάθε εμφάνισή της.

jennifer-lopez-hairstyle-vasal

#3 Punk Style

Το Met Gala αποτελεί το γεγονός της χρονιάς και η JLo έχει κάνει εκεί μερικές iconic εμφανίσεις. Το 2013, τόλμησε κάτι διαφορετικό κάνοντας μια punk εμφάνιση που πήγε κόντρα σε προηγούμενες, κλασικές επιλογές της. Μια επιλογή που στέφθηκε με επιτυχία, καθώς έγραψε την δική της ιστορία με ένα chic punk look.

jennifer-lopez-hairstyle-vasal

#4 Wet Look

Πολλές το έχουν επιχειρήσει και λίγες κατάφεραν να το αναδείξουν. Το Wet Look αποτελεί μια τάση που τα τελευταία χρόνια συναντάμε συχνά, ιδίως σε red carpet εμφανίσεις. Η JLo έκανε έτσι ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Met Gala, ενώ και το φόρεμα που επέλεξε, της χάρισε ένα statement look.

jennifer-lopez-hairstyle-vasal

#5  Jennifer Lopez 2021

Μια από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της, ήταν κατά την ορκομωσία του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Jennifer Lopez επέλεξε μια chic εμφάνιση με κύριο χαρακτηριστικό το λευκό χρώμα, ενώ τα μακριά μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια εντυπωσιακή κοτσίδα που πλαισίωνε το look της.

jennifer-lopez-hairstyle-vasal

Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει το κρυφό μήνυμα του Ben Affleck στο δαχτυλίδι αρραβώνων τους

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Σπέρμα σολομού: Η “ασυνήθιστη” περιποίηση προσώπου που κέρδισε την Τζένιφερ Άνιστον – Ποια τα οφέλη της

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: Υποδέχτηκε την άνοιξη με barbiecore κραγιον!

HerNewskl

Σκανδιναβικό ξανθό: Το χρώμα που θα αγαπήσετε την άνοιξη του 2024

HerNewskl