HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει το κρυφό μήνυμα του Ben Affleck στο δαχτυλίδι αρραβώνων τους

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck εξακολουθούν να βρίσκονται σταθερά στη φάση του μήνα του μέλιτος μετά από δύο πολύ glam γάμους φέτος και η Lopez αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη την Τρίτη 29/11 ότι το λαμπερό πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της έχει ένα κρυφό μήνυμα.

Μιλώντας με τον Zane Lowe της Apple Music , η  Jennifer μοιράστηκε ότι στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού της είναι χαραγμένες οι λέξεις «Not going anywhere» που σημαίνει «Δεν πάω πουθενά».

«Έτσι υπέγραφε τα email του όταν αρχίσαμε να μιλάμε ξανά», είπε η Jennifer για τον 50χρονο Ben Affleck «Μην ανησυχείς, δεν πάω πουθενά».

Τα λόγια είναι τόσο ιδιαίτερα για εκείνη που  έγραψε ένα κομμάτι με τίτλο «Not going Anywhere» στο επερχόμενο άλμπουμ της «This Is Me… Now» το οποίο θα είναι το  άλμπουμ από το 2014 και ένα νεύμα για την 20η επέτειο της τρίτης της δισκογραφικής δουλειάς, «This Is Me…Then».

Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι που λέγεται ότι μπορεί και να κοστίζει έως και 10 εκατομμύρια δολάρια, δεν είναι το μοναδικό συναισθηματικό κόσμημα που έχει η Jennifer που σχετίζεται με τον Ben.

Πρόσφατα η τραγουδίστρια φόρεσε ένα κολιέ το οποίο είχε χαραγμένο “Jennifer & Ben” από την Jennifer Zeuner αξίας 176 δολαρίων.
  Έχει φορέσει επίσης ένα  κολιέ “Ben”  καθώς και  ένα που γράφει “Mrs”.

Μαζί με το όμορφο μήνυμα στο δαχτυλίδι της, η κορυφαία του chart συζήτησε επίσης τον πόνο που βίωσε μετά τον πρώτο χωρισμό της με τον Affleck το 2002 και πώς αυτό επηρέασε τη ζωή και τη μουσική της καριέρα.

«Μόλις ακυρώσαμε αυτόν τον γάμο πριν από 20 χρόνια, ήμουν… ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου. Ειλικρινά ένιωθα ότι κόντευα να πεθάνω. Με έστειλε σε ένα πολύ δύσκολο σημείο για τα επόμενα 18 χρόνια».

Ευτυχώς, οι δυο τους επανασυνδέθηκαν και παντρεύτηκαν σε μια οικεία τελετή στο Λας Βέγκας αυτό το καλοκαίρι, και ακολούθησε ένας παραμυθένιος γάμος στο σπίτι του Affleck στη Τζόρτζια.

Με τόσα πολλά γλυκά αφιερώματα στην αναζωπυρωμένη αγάπη τους, μπορούμε μόνο να φανταστούμε τι θα βάλει ο Άφλεκ κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος.

Όσα δήλωσε η Jennifer Lopez για τον χωρισμό της με τον Ben Affleck

Aκολουθήστε μας στo Google News  

 

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Ο πατέρας της είναι βαριά άρρωστος και βρίσκεται στο νοσοκομείο με μόλυνση

HerNews ka

Jennifer Lopez: Η σπάνια φωτογραφία από την προετοιμασία του γάμου της

HerNewskl

Κόμπι Μπράιαντ: Παρουσιάστηκε το μεγαλοπρεπές άγαλμά του – Η συγκίνηση της συζύγου του

HerNews ka