HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Wednesday: Θα υπάρξουν νέες σεζόν; Τι αποκάλυψαν οι δημιουργοί

Αν, όπως εμείς, τελείωσες κι εσύ τη νέα σειρά του Τιμ Μπάρτον, «Wednesday» μέσα σε λίγα 24ωρα, τότε σίγουρα νιώθεις το ίδιο κενό.

Το spin-off της αγαπημένης μας Οικογένειας Άνταμς, με πρωταγωνίστρια την έφηβη πλέον μοναχοκόρη Wednesday, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να βρεθεί πρώτο στις προτιμήσεις των θεατών στην πλατφόρμα.

Κι αφού ο Τιμ Μπάρτον μας προσέφερε σαν… ζεστό ψωμάκι 8 σπαρταριστά επεισόδια γεμάτα μυστήριο και μαύρο χιούμορ, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε: Τι μέλλει γενέσθαι με την αγαπημένη μας «γκοθού»;

Τι αποκάλυψαν οι δημιουργοί για το μέλλον της Wednesday

Μπορεί επίσημα να μην έχει ανακοινωθεί καν η 2η σεζόν, όμως, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως μία τέτοια επιτυχία δεν γίνεται να περιοριστεί σε μία σεζόν. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως επιβεβαιώνουν και οι δημιουργοί της σειράς. Έτσι, όχι απλώς θα υπάρξει συνέχεια, αλλά στόχος είναι να δούμε πολλές παραπάνω σεζόν, σύμφωνα με τους ίδιους.

Όταν η δημιουργική ομάδα της σειράς ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον της Wednesday δεν μάσησε τα λόγια της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στόχος τους είναι να γυρίσουν σίγουρα 3η και μάλλον και 4η σεζόν… τουλάχιστον! Άρα, ας θεωρήσουμε σίγουρο πως θα ακολουθήσουμε την Τζένα Ορτέγκα, η οποία υποδύεται με μεγάλη επιτυχία την Wednesday, σε πολλές ακόμη περιπέτειες!

Σε δηλώσεις του στο Variety, ο showrunner της σειράς Miles Millar είπε: «Πάντα κοιτάμε το μέλλον. Όταν δημιουργούμε μια σειρά, κοιτάμε πολλές σεζόν, ιδανικά. Αυτό δεν είναι ποτέ αναμενόμενο. Αυτή όμως είναι η προσδοκία, αφού ελπίζουμε ότι η σειρά θα είναι επιτυχημένη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Ortega (@jennaortega)

«Πάντα σχεδιάζεις τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις σεζόν με πιθανές ιστορίες για τους χαρακτήρες. Μπορεί να εξελιχθεί και να αλλάξει. Συχνά, θέλεις να δεις ποιοι χαρακτήρες ή ηθοποιοί ξεπηδούν και για ποιους σου αρέσει να γράφεις. Οπότε θέλεις να το κρατάς ανοιχτό ώστε να το αλλάζεις και να εξελίσσεσαι» εξήγησε.

«Σίγουρα έχουμε έναν αρκετά ξεκάθαρο δρόμο για το τι θέλουμε να κάνουμε στις επόμενες σεζόν».

Η πρωταγωνίστρια, βέβαια, Jenna Ortega σε δικές της δηλώσεις ήταν πιο συγκρατημένη, λέγοντας πως δεν έχει ιδέα αν θα επιστρέψουν, όμως, θα μπορούσε να συνεχιστεί… όπως θα μπορούσε επίσης και να τελειώσει! «Νομίζω ότι αυτό είναι το ωραίο με τη σειρά έχουμε την επιλογή».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Αντζελίνα Τζολί: Μεταμορφώνεται σε Μαρία Κάλλας για την «Maria» – Πότε έρχεται στην Ελλάδα

HerNews ka

Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας: Tο Πρόγραμμα για Οκτώβριο, Νοέμβριο & Δεκέμβριο

Her News

Οι Top5 Super-Girly Σειρές που πρέπει να δεις!

Her News