HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Οι Top5 Super-Girly Σειρές που πρέπει να δεις!

Οι πέντε καλύτερες Super-Girly Σειρές που πρέπει να δεις, κι αν τις χάσεις εσύ θα χάσεις!! Ξέρω ότι πεθαίνεις για στυλ, μόδα ,έρωτες και drama ! Γι αυτό λοιπόν ,είμαι εγώ εδώ για σένα !! Σου μάζεψα τις καλύτερες girly σειρές να δεις ! 

1.Sex and the city 

Φυσικά στο νούμερο ένα θα βάλω τις αγαπημένες μου νεοϋορκέζες !! Λίγο Prada,λίγο Dior ,τέσσερις αχώριστες φίλες και πάθη  με άρωμα Μανχάτταν ! 

2.Gossip Girl 

Τα πλουσιόπαιδα του Μανχάτταν κρύβουν πολλά μυστικά , ερωτεύονται απογοητεύονται και μπλέκουν συνεχώς αλλά όλα αποκαλύπτονται από το ανώνυμο Gossip Girl !! XoXo!! 

3. Dynasty 

Το reboot της παλιάς  δημοφιλούς σειράς Dynasty που έκανε πάταγο συνεχίζει την επιτυχία του και σήμερα !! Δυο πλούσιες οικογένειες,οι Carringtons κι οι Colbys και η εκρηκτική Fallon Carrington (Elizabeth Gillies ) που φέρνει συνεχώς τα πάνω κάτω !! 

4.Emily in Paris 

Ο δημιουργός του sex and the city συνεχίζει να μας εκπλήσσει δίνοντας μας το Emily in Paris !! Μόδα, έρωτας και Παρίσι  ! Τι άλλο να ζητήσουμε ; 

5.The bold type 

Τρεις Δυναμικές Γυναίκες , Ένα γυναικειο Περιοδικό και μια ιστορία εμπνευσμένη από την πραγματική ζωή της πρώην διευθύντριας του Cosmopolitan (Joanne Coles).

Σίσσυ Γατζούδη

Δημοσιογράφος

Νεότερα Άρθρα

Ώρα για διάβασμα: Ένα εξαιρετικό παραμύθι

Her News

Η μυθοπλασία στο MEGA: Οι σειρές της σεζόν

Her News

Δυο Χρυσά βραβεία απέσπασε το επιτραπέζιο παιχνίδι «Παραμύθια αλλιώς» στα Toys Awards 2022

Her News