HerNews.gr
Διεθνή

Τζόρτζ Κλούνεϊ: Ιπποτική κίνηση απέναντι στην σύζυγό του Αμάλ Κλούνεϊ

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ μπορεί να βραβεύτηκε με ένα βραβείο ζωής στο Kennedy Center Honours 2022 , αλλά φρόντισε η Αμάλ Κλούνεϊ να φανεί καλύτερα και στο κόκκινο χαλί.

Το Σάββατο, στο δείπνο του καλλιτέχνη που πραγματοποιήθηκε για τον εορτασμό των φετινών τιμώμενων, ενόψει της εκδήλωσης της Κυριακής, ο Κλούνεϊ, εθεάθη να διορθώνει γλυκά  το κόκκινο φόρεμα Valentino Haute Couture της Αμάλ, το οποίο περιείχε μια μεγάλη κάπα που απαιτούσε κάποια βοήθεια.

Η υπέρλαμπρη και εντυπωσιακή Αμάλ συνδύασε το κατακκόκινο φόρεμα με ένα εξίσου κόκκινο clutch τσαντάκι και αστραφτερά σκουλαρίκια. Ο Τζόρτζ κλούνεϊ επέλεξε ένα κλασσικό σμόκιν.

Άλλοι που τιμήθηκαν κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής ήταν η Amy Grant, η Gladys Knight, η Tania León και οι U2, ενώ αστέρια όπως οι Brandi Carlile, Katie Couric, Sheryl Crow και άλλοι περπάτησαν στο χαλί.

Φυσικά, ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν καθώς και η Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις και ο δεύτερος κύριος Νταγκ Έμχοφ ήταν επίσης στο πλήθος, οι οποίοι αργότερα παρέθεσαν δεξίωση για τους τιμώμενους στον Λευκό Οίκο.

 

Εκτός από τη σύζυγό του, οι γονείς του Κλούνεϊ ήταν παρόντες στη μεγάλη βραδιά του σταρ, αν και τα 5χρονα δίδυμα του Έλα και Αλεξάντερ έμειναν σπίτι για το γεμάτο εκδηλώσεις Σαββατοκύριακο στην Ουάσιγκτον.

Την Κυριακή, ο Τζόρτζ  επέλεξε ξανά ένα απλό σμόκιν, αλλά η Αμάλ εντυπωσίασε με ένα ασημί φόρεμα Valentino Haute Couture με παγιέτα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

NASA: Γιατί ονομάζει το διαστημόπλοιό της με τους αρχαίους Έλληνες θεούς;

HerNews ka

Μίλα Κούνις & Άστον Κάτσερ συγκεντρώνουν χρήματα για την Ουκρανία

Her News b

H φωτογραφία της χρονιάς: Συγκλονίζει η εικόνα πατέρα και γιου με φόντο τον πόλεμο στη Συρία

Her News