HerNews.gr
Social News

Kylie Jenner: Ποζάρει με μαγιό και γούνινες μπότες δίπλα από τζακούζι

Η Kylie Jenner μας έχει συνηθίσει στο ιδιαίτερο στυλ της που πάντα τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της. Έτσι και έκανε ακόμα μια φορά φορώντας ένα vinyl μαγιό σε συνδυασμό με καφέ γούνινες μπότες.

Σχεδόν ένα χρόνο αφότου η Kendall Jenner φόρεσε μπικίνι και μπότες στο χιόνι  η Kylie Jenner άντεξε το κρύο για τις δικές της φωτογραφίες με μαγιό από τον χιονισμένο προορισμό.

Με ένα μαύρο vinyl μαγιό, ένα λευκό μπουρνούζι και καφέ χνουδωτές μπότες, η Kylie Jenner εντυπωσίασε και πάλι τους ακόλουθους. Η φωτογραφίες μάλιστα απέσπασαν πάνω από 8 εκατομμύρια likes σε λίγες μόνο ώρες.

Η αδερφή της Kylie, Khloe Kardashian ενθουσιάστηκε τόσο με τις φωτογραφίες της μικρής της αδερφής που της έγραψε στα σχόλια «Θα λιώσεις το χιόνι».

Ίσως η Good American ιδρύτρια να σκέφτηκε να ακολουθήσει τα βήματα των αδελφών της αυτόν τον χειμώνα δοκιμάζοντας και η ίδια τον συνδυασμό μπικίνι και μπότες.

 Η Kim Kardashian φόρεσε περίφημα ένα γούνινο μπικίνι στο χιονισμένο τοπίο το 2015, ενώ η Kourtney Kardashian άστραφτε με ασημί κοστούμι και μπότες χιονιού πέρυσι για τα στιγμιότυπα στο Instagram με λεζάντα, “How’s your Aspen;”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τούνη – Αλεξάνδρου: Οι χωριστές διακοπές και η ανάρτηση ”φωτιά”

Her News

Χάρις Αλεξίου: «Αποχαιρέτησε» το Maestro για τη φετινή σεζόν με μια συγκινητική ανάρτηση

HerNewskl

Αντώνης Καφετζόπουλος: “Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με φάρμακα…”

Her News b