HerNews.gr
Διεθνή

Pete Davidson – Emily Ratajkowski: Το “πηγαίνουν σοβαρά” μετά από ένα μήνα που βγαίνουν ραντεβού

Φαίνεται ότι τα πράγματα αρχίζουν να…. θερμαίνονται μεταξύ του Pete Davidson και της Emily Ratajkowski, ένα μήνα μετά τις φήμες ότι βγαίνουν ραντεβού, ο κωμικός και το μοντέλο φέρονται να οδεύουν προς μια σχέση.

«Πηγαίνουν δυνατά και το βλέπουν πιο σοβαρά», είπε στα ξένα μέσα  μια πηγή κοντά προσθέτοντας ότι ο Pete και η Emily απολαμβάνουν πραγματικά τον χρόνο τους μαζί.

Σύμφωνα με την πηγή, οι δύο τους έχουν αρκετά κοινά, συμπεριλαμβανομένων των παρόμοιων vibes όσον αφορά την προσωπικότητα και το στυλ καθώς και την αγάπη για την Ανατολική Ακτή.

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Pete Davidson κάνει την Emily Ratajkowski πραγματικά να γελάει και να διασκεδάζει.

Εν τω μεταξύ, μια πηγή κοντά στην Emily,  επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους το πηγαίνουν πιο σοβαρά.

Ο δεύτερος πληροφοριοδότης σημείωσε ότι το μοντέλο συνεχίζει να βλέπει τον Pete και το απολαμβάνει, χαρακτηρίζοντας το ειδύλλιό τους «διασκεδαστικό χωρίς άγχος».

«Ο Pete την πηγαίνει σε δείπνο και εκδηλώσεις. Επίσης, κάνουν πολύ παρέα στο σπίτι», είπε προσθέτοντας ότι ο Davidson «είναι πολύ ήρεμος και κατανοεί ότι είναι μαμά» για τον 21 μηνών Sylvester τον οποίο μοιράζεται με τον Sebastian Bear-McClard.

Emily Ratajkowski-hernews

Σύμφωνα με την πηγή, η Ratajkowski βρίσκεται σε εξαιρετικό μέρος μετά το πολύ απροσδόκητο και δύσκολο διαζύγιό της, αλλά της πήρε λίγο χρόνο για να ανακάμψει.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Emily Ratajkowski αποφάσισε να χωρίσει με τον τότε σύζυγό της μετά από 4 χρόνια γάμου, λόγω ισχυρισμών ότι την απάτησε. Τον Σεπτέμβριο κατέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Pete Davidson-Emily Ratajkowski: Πήγαν μαζί σε αγώνα μπάσκετ των Knicks

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Η «ζηλιάρα» Jennifer Lopez προειδοποιεί τις γυναίκες που φλερτάρουν με τον Ben Affleck

HerNews ka

Κολίν Χάιντεμαν: Το 72χρονο μοντέλο που αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Her News

Αποκαλύφθηκε η πιο σέξι γλώσσα του κόσμου και είσαι τυχερός άμα την γνωρίζεις

HerNews ka