HerNews.gr
Διεθνή

Η «ζηλιάρα» Jennifer Lopez προειδοποιεί τις γυναίκες που φλερτάρουν με τον Ben Affleck

Η Jennifer Lopez παραδέχτηκε ότι «ζηλεύει» όταν οι γυναίκες φλερτάρουν με τον σύζυγό της, Ben Affleck.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο “Today With Hoda & Jenna” την Πέμπτη, η τραγουδίστρια έπαιξε ένα παιχνίδι με τίτλο “This Is Me… Now, or then?” στο οποίο απαντούσε σε ερωτήσεις που περιέγραφαν τον εαυτό της τώρα ή τότε.

Όταν η παρουσιάστρια Hoda Kotb ρώτησε αν «ζηλεύει αν κάποιος φλερτάρει τον σύζυγό σας», η Lopez σήκωσε την πινακίδα με τη λέξη «ΤΩΡΑ» γραμμένη πάνω.Η Jennifer Lopez και η Hoda Kotb στο "Today".Στη συνέχεια προειδοποίησε τις γυναίκες να μείνουν μακριά από τον Ben Affleck λέγοντας: «Μην παίζεις μαζί μου. Μην παίζεις μαζί μου».

Και όταν τη ρώτησαν τι θα έκανε αν κάποιος άρχιζε να φλερτάρει με τον ηθοποιό είπε: «Πρώτα από όλα, είμαι εραστής, όχι μαχητής, αλλά θα την ενημερώσω με ένα πολύ κομψό και γυναικείο τρόπο ότι πρέπει να απομακρυνθεί».Η Jennifer Lopez στο «Today».Η Jennifer Lopez στο «Today».Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jennifer Lopez δείχνει ότι μπορεί να είναι κτητική με τον Affleck, τον οποίο παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η τραγουδίστρια εθεάθη να λέει αστειευόμενη στους θαυμαστές “κάντε πίσω σκ@@ες” αφού εξέφρασαν τον θαυμασμό τους στον ηθοποιό.

Μια εβδομάδα πριν από εκείνη τη στιγμή, η Jennifer Lopez εξέφρασε δημόσια τον έρωτά της για τον Affleck, λέγοντας ότι  την έκανε να νιώθει «πιο όμορφη από» που είχε ποτέ στη ζωή της.Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ.«Ο Ben θέλει να καταλάβω την αξία μου και να ξέρω την αξία μου», εξήγησε σε συνέντευξή της στη Vogue. «Αισθάνομαι ακόμα πιο χαλαρη και άνετη».

«Βρίσκομαι επιτέλους στο σημείο της ζωής μου που αγαπώ κάθε κομμάτι του εαυτού μου χωρίς συγγνώμη. Κάθε μέρος μου, το σώμα μου, τη φωνή μου, τις επιλογές μου, ακόμα και τα λάθη μου. Όλα αυτά με έκαναν αυτό που είμαι και με έφεραν εδώ που είμαι σήμερα».

Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει αν ήταν στα σχέδιά της να ξανά βρεθεί με τον Ben Affleck

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Will Smith: Αποκαλύπτει ότι έχασε 30 κιλά για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

HerNews ka

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Θα δώσει συνέντευξη στην Όπρα για τα όσα συμβαίνουν με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

HerNews ka

Cindy Crawford: Εξηγεί γιατί πόζαρε γυμνή για το «Playboy» παρά τις αντιρρήσεις των οικείων της

HerNews ka