HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Εξηγεί γιατί άρχισε να φοράει χρωματιστά ρούχα μετά την αποχώρηση από τα βασιλικά καθήκοντα

Στο πέμπτο και προτελευταίο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix “Harry & Meghan”, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, η Μέγκαν Μαρκλ θυμάται πώς άλλαξε το στυλ της αφότου αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι εγκατέλειψαν τους ανώτερους ρόλους τους στη βασιλική οικογένεια.

Τον Μάρτιο του 2020 – δύο μήνες μετά την ανακοίνωσή τους ότι αποχωρούν από τη μοναρχία – ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν στη Βρετανία για τις τελευταίες επίσημες βασιλικές εμφανίσεις τους, με τη δούκισσα να εκθαμβώνει με μια σειρά από εξαιρετικά χρωματιστά ρούχα που αποκλίνουν από την προηγούμενη εμφάνισή της.

«Μέχρι εκείνη την περασμένη εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, φορούσα σπάνια χρώμα γιατί δεν ήθελα να ενοχλήσω κάποιον οπότε προσπάθησα να τα ανακατέψω», αποκαλύπτει η Μέγκαν.

«Αλλά φόρεσα πολύ χρώμα εκείνη την εβδομάδα. Απλώς ένιωθα ότι μοιάζω με ουράνιο τόξο» συνεχίζει.

Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του ζευγαριού – η οποία ήταν μια «δίνη» όπως είπε ο Χάρι- είδε τη Δούκισσα του Σάσεξ να φορά ένα έντονο μπλε φόρεμα Victoria Beckham στα Endeavor Fund Awards, που ταίριαζε με τη στρατιωτική στολή του Χάρι, με μια τουαλέτα Safiyaa στο Μουσικό Φεστιβάλ Mountbatten και με το σμαραγδένιο πράσινο Emilia Wickstead για την υπηρεσία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας.

Σε ένα προηγούμενο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ, η Μαρκλ είπε ότι «υπήρχε σκέψη» στην εμμονή της σε «μουντά χρώματα» κατά τη διάρκεια των προηγούμενων βασιλικών της εμφανίσεων.

«Όπως κατάλαβα, δεν μπορείς ποτέ να φορέσεις το ίδιο χρώμα με την Αυτής Μεγαλειότης [Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄] εάν υπάρχει ομαδική εκδήλωση. Αλλά τότε επίσης δεν πρέπει ποτέ να φορέσεις το ίδιο χρώμα με ένα από τα άλλα ανώτερα μέλη της οικογένειας», είπε.

«Λοιπόν, είπα: “Ποιο είναι ένα χρώμα που πιθανότατα δεν θα φορέσουν ποτέ;” Καφέ; Μπεζ; Λευκό; Δεν προσπαθώ να ξεχωρίσω εδώ. Οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνω μέλος αυτής της οικογένειας και να μην προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορούσα για να ταιριάξω» αποκάλυψε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Η κατάθεση της αδελφής της: “Την άρπαξε από τα μαλλιά…”

Her News b

Adele: Αποκάλυψε πως προφέρουμε λάθος το όνομα της!

HerNewskl

Harry Styles και Olivia Wilde χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Her News