HerNews.gr
Σχέσεις

Οι καλύτερες ιδέες για δώρο Χριστουγέννων στον αγαπημένο σου

Μια ανάσα από τα Χριστούγεννα και πολλές ίσως ακόμη δεν έχετε πάρει δώρο στον σύντροφό σας επειδή δεν έχετε βρει ακόμα το κατάλληλο για εκείνον.

Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό, ακόμη και κάτι μικρό και συμβολικό είναι αρκετό. Εξάλλου έχει την αγάπη σας και αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο.

Και ενώ σκέφτεστε ότι δεν του λείπει τίποτα και πως τα έχει όλα σας έχουμε μερικές επιλογές για όλα τα γούστα και για κάθε budget που διαθέτει η καθεμιά, για δώρο στον αγαπημένο σας.

1. Ασορτί πιτζάμες

Οι ασορτί πιτζάμες είναι πάντα μια καλή ιδέα. Είτε επιλέξετε ένα γιορτινό ζευγάρι για την ημέρα των Χριστουγέννων είτε μια διασκεδαστική στάμπα που θα φορέσετε όλο το χρόνο, είναι ένα πολύ χρηστικό χριστουγεννιάτικο δώρο για εσάς και για εκείνον.

2. Ηχείο bluetooth

Αδιάβροχα και φορητά, υπάρχουν πολλά ηχεία σε διάφορες τιμές και είναι ένα δώρο που θα λατρέψει γιατί σε ποιον δεν αρέσει η μουσική; 

3. Δερμάτινο πορτοφόλι

Είναι και αυτό ένα αρκετά χρηστικό δώρο και κάτι που θα έχει για χρόνια. Επίσης τις περισσότερες φορές τους λείπει ένα ή θέλουν να αντικαταστήσουν το ήδη υπάρχον.

4. Πιστόλι μασάζ

Είτε είναι επιρρεπής σε πόνους στους μύες είτε έχει εμμονή με τα πιο πρόσφατα gadgets, το πιστόλι μασάζ θα τον κάνει να σας αγαπήσει λίγο περισσότερο. Και μπορεί να είναι ο νέος τρόπος που θα σας οδηγήσει στο….κρεβάτι.

5. Κάλτσες με σχέδια

Εάν του αρέσουν οι κάλτσες με σχέδια τότε μπορείτε να βρείτε άπειρα σχέδια και χρώματα. Από το αγαπημένο του φαγητό μέχρι το αγαπημένο του κατοικίδιο. Μπορείτε επίσης να πάρετε ασορτί για εσας.

6. Σετ περιποίησης προσώπου/ σώματος γενειάδας

Εδώ υπάρχουν άπειρες επιλογές. Από το αγαπημένο του άρωμα, μέχρι κάποιο σετ περιποίησης προσώπου. Ακόμα και αν δεν ασχολείται με αυτά, πιστέψτε με μόλις του τα κάνετε δώρο θα ξεκινήσει να τα χρησιμοποιεί. Πολλές φορές οι άντρες ίσως να έχουν προκατειλημμένες απόψεις με την ανδρική περιποίηση.

7. Συσκευή αρωματοθεραπείας

Το ιδανικότερο για cozy νύχτες στο σπίτι, με φαγητό και ταινία. Προσφέρουν χαλάρωση ηρεμία και κάνουν τον χώρο να μυρίζει υπέροχα.

8. Προτζέκτορας

Λειτουργεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και μεταδίδει βίντεο όπως και οι κινηματογραφικές αίθουσες. Επιπλέον, είναι μια πιο κομψή εναλλακτική για τις τηλεοράσεις κρεβατοκάμαρας. Είναι μια πιο ακριβή εκδοχή σε περίπτωση που θέλεις να του πάρεις κάτι πιο ακριβό αλλά αξίζει κάθε ευρώ και είναι και απόλυτα πρωτότυπο.

9. Ασύρματα ακουστικά

Ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο σας ειδικά εάν πηγαίνει γυμναστήριο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε headphones και σε ασύρματα ακουστικά τύπου Airpods.

10. Μηχανή espresso

Κάτι που θα τον κάνει να σας σκέφτεται κάθε πρωί που ετοιμάζει τον καφέ του. Ειδικά εάν είναι από εκείνους που πίνουν πολλούς καφέδες μέσα στην ημέρα, θα το λατρέψει.

11. Καμβάς

Τέλος μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στην τεράστια γκάμα της Vipart όποιο σχέδιο σας αρέσει ακόμα και μια δική σας φωτογραφία. Στη Vipart μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε όποια φωτογραφία σας αρέσει!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όσα θα ήθελα να πω σε εκείνον που πλήγωσε την κολλητή μου

HerNewskl

5 συμπεριφορές που αποκαλύπτουν ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται για εσένα!

HerNews ka

Νέα Σχέση: Όλα όσα πρέπει να προσέξεις από την αρχή

Her News b