HerNews.gr
Σχέσεις

5 συμπεριφορές που αποκαλύπτουν ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται για εσένα!

Δεν είναι ποτέ ωραίο να ανακαλύπτεις ότι οι συμπεριφορές κάποιου κοντινού σου προσώπου αποκαλύπτουν ότι δεν ενδιαφέρεται. Είναι ακόμη χειρότερο αν έχετε σπαταλήσει το χρόνο σας σε αυτό το άτομο όταν δεν ενδιαφερόταν να δημιουργήσει μια σύνδεση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερο να αναζητήσετε τις ενέργειες που σας λένε πότε κάποιος δεν ενδιαφέρεται.

Γιατί αν δεν το κάνεις, κινδυνεύεις να μείνεις στο σκοτάδι. Μπορεί ακόμη και να αναπτερώσετε τις ελπίδες σας και να δημιουργήσετε φαντασιώσεις για το πόσο τέλεια θα είναι η σχέση σας όταν αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Και αυτό μπορεί να συμβεί είτε συζητάμε για πλατωνική είτε για ρομαντική σχέση.

Είτε πρόκειται για μέλος της οικογένειας, είτε για φίλο ή για σύντροφο, δεν θέλετε ποτέ να πιστεύετε ότι οι άνθρωποι που νοιάζεστε δεν αισθάνονται το ίδιο.

Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια και οι άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται θα το δείξουν με τη συμπεριφορά τους. Παρόλο που δεν θα το παραδεχτούν ποτέ, οι πράξεις τους θα τους “μιλήσουν”.

1. Οι συμπεριφορές τους υποδηλώνουν πώς δεν σας γνωρίζουν πραγματικά

Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς θα ενθουσιαστούν να μάθουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για εσάς. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζουν κάθε μικρή λεπτομέρεια, εξακολουθούν να γνωρίζουν εσάς και μερικά από τα βασικά σας χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, δεν αισθάνονται όλοι άνετα να μοιράζονται όλη τους τη ζωή με τους γονείς τους. Εάν ενδιαφέρονται πραγματικά, θα θέλουν να μάθουν πράγματα για εσάς. Θα γνωρίζουν τα αγαπημένα σας φαγητά ή πώς πίνετε τον καφέ σας. Κάποιος που δεν νοιάζεται δεν θα τα ξέρει αυτά τα πράγματα. 

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και παρακολουθήστε συγκεκριμένες ενέργειες ή συμπεριφορές. Εάν δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σας κάνουν μια ερώτηση για τον εαυτό σας, δεν πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους.

2. Οι πράξεις τους δείχνουν ότι δεν καταβάλλουν καμία προσπάθεια

Μερικές φορές, οι ενεργές συμπεριφορές είναι κόκκινες σημαίες. Αλλά και οι παθητικές συμπεριφορές είναι εξίσου κακές. Σε αυτήν την περίπτωση, όταν κάποιος δεν προσπαθεί να κάνει κάτι καλό για εσάς και δεν καταβάλλει προσπάθεια, αυτό είναι κακό σημάδι. Σίγουρα, μπορεί να πάνε έξω για δείπνο όταν σχεδιάζετε τα πάντα. Ή μπορεί να σας στείλουν μήνυμα όταν τους στείλετε πρώτο μήνυμα. Αλλά θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν αναλάβουν ποτέ την πρωτοβουλία και προσπαθήσουν να κάνουν κάτι για εσάς. Αν κάνετε παρέα μόνο όταν τους το ζητήσετε, αυτό πιθανότατα είναι επειδή δεν θα τους πείραζε να μην σας ξαναδούν. Ή ίσως σας στέλνουν μήνυμα μερικές φορές, αλλά αρκούνται μόνο στο να κάνουν το ελάχιστο. Δεν σας ζητούν ποτέ να πάτε κάπου ωραία ή δεν σχεδιάζουν ποτέ τίποτα άλλο εκτός από κάτι χαλαρό. Αυτό δεν είναι αρκετό, ακόμη και από ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο. Κάθε σχέση απαιτεί ιδιαίτερες στιγμές, επομένως και τα δύο μέρη πρέπει να καταβάλουν κάποια προσπάθεια.

 

3. Δεν Επικοινωνούν

Την επόμενη φορά που θα θέλετε να δοκιμάσετε κάποιον, μην του στείλετε μήνυμα και δείτε πόσο χρόνο χρειάζεται για να σας στείλει μήνυμα. Μερικοί άνθρωποι με τους οποίους μιλάς είναι απλώς εκεί επειδή εσύ επικοινωνείς πάντα μαζί τους. Αυτό σχετίζεται επίσης με το πόση προσπάθεια καταβάλλει κάποιος, αλλά δεν είναι το ίδιο.  Μερικοί άνθρωποι αρνούνται να ασχοληθούν με πιο βαριά πράγματα και αρκούνται απλώς στο να κάνουν ένα ή δύο αστεία όταν συναντιέστε. Όπως ίσως γνωρίζετε, οι σχέσεις βασίζονται στην επικοινωνία. Έτσι, όταν κάποιος δεν μένει σε επαφή ή δεν ανοίγεται, αυτό θα επηρεάσει τη σχέση σας.

4. Θυμώνουν χωρίς λόγο

Μια από τις χειρότερες συμπεριφορές που κάνουν οι άνθρωποι είναι να θυμώνουν , ειδικά όταν δεν τους ενδιαφέρει να το ελέγξουν. Σίγουρα, μερικοί άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη προδιάθεση να είναι θυμωμένοι. Αλλά, αν κάποιος δεν νοιάζεται για εσάς, αυτό θα φανεί στις πράξεις του. Ειδικά όταν αρχίσουν να θυμώνουν μαζί σας χωρίς προφανή λόγο, θα ουρλιάξουν, θα φωνάξουν και θα επιδοθούν σε επιβλαβείς ενέργειες για να σας κάνουν να νιώσετε άσχημα. Οι άνθρωποι που δεν νοιάζονται για εσάς θα τείνουν να έχουν μια περίεργα ανταγωνιστική και αμυντική στάση.

Όταν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς, θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί στην επίλυση του προβλήματος αντί να επιτεθεί. Δεν θα συμπεριφερθούν συγκαταβατικά ούτε θα προσπαθήσουν να σας υποτιμήσουν με οποιονδήποτε τρόπο.

5. Δεν σε αποδέχονται

Δυστυχώς, κάποιοι δεν ενδιαφέρονται να σε αποδεχτούν. Αντίθετα, θα θέλουν να σας αλλάξουν ώστε να χωρέσετε όποια εικόνα έχουν φτιάξει για εσάς στο κεφάλι τους. Ή ίσως θέλουν να σας αναγκάσουν να σημειώσετε τα πλαίσια στη λίστα φανταστικών απαιτήσεων τους. Κάποιος που νοιάζεται θα αφήσει στην άκρη τις ιδέες και τα συναισθήματά του αν σας δει ευτυχισμένο. Εάν έχετε έναν φίλο που δεν σας αποδέχεται, θα ενεργήσει με τρόπους που σας κάνουν να αισθάνεστε ανεπαρκείς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πως το μαγείρεμα μαζί με τον σύντροφό σου μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σας

HerNews ka

Γυναικεία αλληλεγγύη. Υπάρχει;

Her News b

Γιατί η σεξουαλική μας ζωή χρειάζεται τακτικές ανανεώσεις;

Her News