HerNews.gr
Ελλάδα

Ρέθυμνο: Θρήνος για την 30χρονη Ζέφη που «έσβησε» ενώ έτρωγε

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου για την 30χρονη Ζέφη που «έσβησε» ενώ έτρωγε με φίλους της.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς εξαιτίας απόφραξης των αεραγωγών.

Η 30χρονη Ζέφη, ήταν για χρόνια εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο με συγγενείς και φίλους να αδυνατούν να πιστέψουν πως «χάθηκε» με τέτοιο τρόπο.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί το μεσημέρι της Κυριακής (15:00) στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ρεθύμνου.

Ήδη στα social media συνεργάτες της την αποχαιρετούν με θερμά λόγια χωρίς να μπορούν να πιστέψουν ότι η Ζέφη έφυγε τόσο άδικα.

«Μαύρη μέρα σήμερα για το Ρέθυμνο και για την Ειδική Αγωγή! Η Ζέφη μας, η γλυκύτατη μας εργοθεραπεύτρια, χρόνια εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο και μετά από σπουδές και μεταπτυχιακά, αναπληρώτρια σε άλλα μέρη, φέτος τα έφερε η μοίρα να επιστρέψει στο σχολείο μας και στα αγαπημένα της παιδιά… κι όμως η μοίρα τα φέρνει όπως αποφασίζει εκείνη… Άδικα έφυγε χτες τη νύχτα μετά από πνιγμό με φαγητό και μπροστά σε φίλους! Μας λυπεί ιδιαίτερα και μας αφήνει μια αίσθηση αδικίας ο αναπάντεχος χαμός της! Ας είναι ελαφρύ το χώμα Ζέφη μας και κουράγιο στην οικογένεια!» γράφει ένας εξ αυτών».

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άγριο έγκλημα στην Ξάνθη: Σκότωσε τον παππού της πρώην νύφης του και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Her News

Καταγγελία άγριας βίας 14χρονης στο σχολείο του Μάκη

Her News

Kαρναβάλι: Ένα λεωφορείo κάθε 3 λεπτά αναχωρεί για Πάτρα από τον Κηφισό

HerNews ka