HerNews.gr
Beauty

Clear Manicure: Είναι το πιο κομψό και διαχρονικό σχέδιο νυχιών

Βρίσκετε όμορφη την εμφάνιση των φυσικών νυχιών σας, αλλά θέλετε να τους δώσετε ένα διακριτικό σχέδιο που ταυτόχρονα να τα κάνει να δείχνουν περιποιημένα; Τότε το “Clear Manicure” είναι ακριβώς η σωστή τάση μανικιούρ για εσάς.

 Το “no make-up” look δημιουργεί ένα φυσικό φινίρισμα που μοιάζει σχεδόν “ατημέλητο”, αν και αυτό δεν συμβαίνει. Τώρα υπάρχει μια τάση στο μανικιούρ που έχει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα στα νύχια.

Ο στόχος: ένα διακριτικό σχέδιο νυχιών και ένα περιποιημένο αποτέλεσμα. Αλλά υπάρχουν περισσότερα από αυτό.

Τι είναι το “Clear Manicure”;

Τα «γυμνά νύχια» είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις νυχιών το 2022. Το “Clean Manicure” είναι ουσιαστικά η σωστή τεχνική για την τάση των νυχιών και το πιστεύει ένα βήμα παραπέρα.

Στην τάση μανικιούρ, το φυσικό νύχι πρέπει να βελτιστοποιηθεί. Θα πρέπει ακόμα να μοιάζει με αυτό που είναι απλά στην καλύτερη εκδοχή. Για να λειτουργήσει αυτό, πρέπει να σκεφτείτε πέρα από την απλή εφαρμογή του βερνικιού νυχιών.

Σε αντίθεση με τα “Γυμνά Νύχια”, το “Clean Manicure” μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει γαλακτώδεις ή χρωματιστές βάσεις αντί για  διάφανες. Το μόνο σημαντικό είναι ότι το φυσικό νύχι λάμπει πάντα.

Πώς λειτουργεί η φυσική τάση μανικιούρ

Τώρα γνωρίζουμε ποια είναι η τάση μανικιούρ, αλλά πώς μιμείστε την “καθαρή” εμφάνιση νυχιών στο σπίτι;

Βασικά, αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η φροντίδα των νυχιών είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντική με τη ζωγραφική. Χωρίς τη σωστή προετοιμασία, αυτή η τάση δεν λειτουργεί.

Αρχικά, πιάστε ένα κοφτάκι για τα πετσάκια ή δουλέψτε τα χέρια σας με ένα απαλό scrub. Αυτό εξασφαλίζει ότι το νεκρό δέρμα αφαιρείται. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά.

Αλλά αυτό δεν είναι κακό, γιατί το “Clear Manicure” ζει παίρνοντας τον χρόνο του. Αυτή η τάση των νυχιών βοηθά επίσης να επιβραδύνετε και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Σημαντικό: Μην βάλετε κρέμα στα χέρια σας μετά, γιατί θα βαφτούν πρώτα.

Για να προστατεύσετε το νύχι, εφαρμόστε πρώτα μια βάση. Στη συνέχεια, αρπάξτε ένα ημιδιαφανές βερνίκι νυχιών, γιατί όπως ήδη αναφέρθηκε, το φυσικό νύχι πρέπει πάντα να καθρεπτίζεται από μέσα.

Επιπλέον, μην εφαρμόζετε περισσότερες από δύο στρώσεις για να επιτύχετε το πιο φυσικό και διακριτικό φινίρισμα. Επιπλέον, εφαρμόστε πάντα λεπτά στρώματα. Τέλος, μια τελική επίστρωση στην κορυφή, έγινε.

Το “Clean Manicure” είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια τεχνική μανικιούρ που φαίνεται όμορφη. Είναι ιδανικό για μια παύση από τα βερνίκια και από το τζέλ στα νύχια σας.

Εάν εσείς (όπως τόσοι πολλοί από εμάς) δεν έχετε καλά περιποιημένα πετσάκια, δεν πρέπει να πτοηθείτε από την τάση και σίγουρα να το δοκιμάσετε. Τα μινιμαλιστικά σχέδια νυχιών και η φροντίδα των χεριών προορίζονται για όλους, ανεξάρτητα από την κατάσταση ή το μήκος των νυχιών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το αγαπημένο της κραγιόν

HerNewskl

French girls: Οι απαράβατοι κανόνες ομορφιάς που ακολουθούν!

HerNewskl

Δανάη Παππά: Το total pink μανικιούρ της με λαμπερό φινίρισμα

HerNewskl