HerNews.gr
Beauty

Kατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το αγαπημένο της κραγιόν

Κατερίνα Καινούργιου

Το κραγιόν της Κατερίνας Καινούργιου είναι πραγματικά μια αγορά που αξίζει τα λεφτά του. Με μια τέλεια ροζ απόχρωση και ροζ υφή, αυτό το κραγιόν είναι η ιδανική επιλογή για να είστε πάντα στυλάτες.

Κατερίνα Καινούργιου

Το trend του barbiecore έχει εξαλείψει κάθε επιφύλαξη για το ροζ και το κραγιόν της Κατερίνας Καινούργιου το αποδεικνύει αυτό. Μπορεί να φορεθεί άνετα και από μελλούμενες νύφες, αφού το παστέλ ροζ ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών, μερικές φορές δίνοντας ακόμα και μια φυσική εντύπωση. Η επιλογή της παρουσιάστριας, το matt lasting lipcolor no.03, είναι μια πρόταση που αξίζει να δοκιμάσετε.

Προσφέρει απόλυτα ματ αποτέλεσμα και έντονο χρώμα που διαρκεί. Η πλούσια κρεμώδης υφή και η σύνθεσή του με έλαιο φυτικής προέλευσης από το φλοιό του ρυζιού, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, Βιταμίνη Ε και φυτοστερόλες, προσφέρει ενυδάτωση, μαλακτική και επουλωτική δράση. Επιπλέον, περιέχει ειδικά αντηλιακά φίλτρα που προσφέρουν προστασία από τον ήλιο με δείκτη SPF 15. Το ειδικό σφουγγαράκι που συνοδεύει το κραγιόν εξασφαλίζει ομοιόμορφη και ακριβή εφαρμογή. Αλλά η καλύτερη είδηση είναι ότι η τιμή του είναι πραγματικά προσιτή, κυμαίνοντας στα 14,90€.

Kατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το αγαπημένο της κραγιόν

Συνοψίζοντας, το κραγιόν της Κατερίνας Καινούργιου είναι μια αξιόπιστη και προσιτή επιλογή που συνδυάζει μια τέλεια ροζ απόχρωση με ματ αποτέλεσμα και διάρκεια. Η πλούσια υφή του προσφέρει ενυδάτωση και περιποίηση, ενώ τα αντηλιακά φίλτρα προστατεύουν τα χείλη από την ηλιακή ακτινοβολία. Εάν αναζητάτε ένα κραγιόν που θα προσφέρει ακόμα και στις πιο απαιτητικές σας εμφανίσεις, το κραγιόν της Κατερίνας Καινούργιου είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Νεότερα Άρθρα

Συμβουλές για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου

Her News

Mauve: Ανακαλύψαμε το χρώμα που θα κυριαρχήσει το πρώτο μισό του ’23

HerNewskl

Σαρκώδη και Ζουμερά Χείλη: Έτσι θα τα αποκτήσεις

Her News