HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Καλεί τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στη στέψη του

Ο Βασιλιάς Κάρολος προσπαθεί να καλυτερέψει τις σχέσεις του με τον γιό του, πρίγκιπα Χάρι, και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, προσκαλώντας τους στη στέψη του στις 6 Μαΐου 2023 σύμφωνα με τα ξένα μέσα.

Αν και οι προσκλήσεις για την πολυαναμενόμενη εκδήλωση δεν έχουν σταλεί ακόμα, μια πηγή είπε  ότι ο Κάρολος είπε στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ ότι είναι ευπρόσδεκτοι να παρευρεθούν στην ιστορική εκδήλωση στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο.

«Ο Χάρι είναι ο γιος του και η Αυτού Μεγαλειότητα θα τον αγαπάει πάντα», είπε η πηγή. Και συνέχισε «Ενώ τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή τη στιγμή, η πόρτα θα μένει πάντα μισάνοιχτη».

Η ημερομηνία της στέψης έχει οριστεί να γίνει στα 4α γενέθλια του Άρτσι, γιου του Χάρι και της Μαρκλ.

«Η ημερομηνία επιλέχθηκε επειδή είναι λίγο πριν από την πολιτειακή έναρξη του Κοινοβουλίου και ο Κάρολος θα θέλει να εμφανιστεί ως Βασιλιάς με το στέμμα του και ολόκληρη την τελετουργία» δήλωσε Tom Bower, συγγραφέας του « Revenge: Meghan, Harry, and the War Between τα Windsors ».

Αν και ο Κάρολος φαίνεται να θέλει να απομακρυνθεί από το δράμα, έχουν έρθει αιτήματα από τον μονάρχη να αφαιρέσει τους τίτλους των Sussexes, τους οποίους χάρισε στο ζευγάρι η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ την ημέρα του γάμου τους το 2018 .

Μετά την κυκλοφορία των ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μαρκλ στο Netflix, «Harry & Meghan», ο Piers Morgan προέτρεψε τον βασιλιά να αναλάβει δράση.

«Ο βασιλιάς Κάρολος πρέπει να αφαιρέσει από αυτούς τους δύο δηλητηριώδεις αρουραίους όλους τους εναπομείναντες τίτλους και τους δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια και πρέπει να το κάνει γρήγορα προτού καταστρέψουν τη μοναρχία», έγραψε στο Twitter τη Δευτέρα.

Ωστόσο ένας ειδικός δήλωσε αναφορικά με το θέμα ότι: «Η αφαίρεση του τίτλου τους δεν είναι κάτι που πιθανότατα θα σκεφτόταν ποτέ ο βασιλιάς… κυρίως επειδή θα ήταν πολύ ασήμαντο και τιμωρητικό».

«Θα οδηγούσε μόνο στο να ισχυριστούν οι Σάσεξ ότι ήταν μια ενέργεια εκδίκησης και απόδειξη ότι δεν ήταν ποτέ ευπρόσδεκτοι στη βασιλική οικογένεια».

Στο ντοκιμαντέρ, ο Χάρι και η Μαρκλ μοιράστηκαν πόσο δυστυχισμένοι ήταν που ήταν μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί δεν θα αφαιρέσει τους τίτλους του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πορτογαλία: Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Πάπας Φραγκίσκος – Συναντήθηκε με θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερείς

HerNews ka

Σακίρα-Πικέ: Πως θα γίνει η μοιρασιά της περιουσίας τους;

Her News

Τζάστιν Μπίμπερ: Παρέλυσε το πρόσωπο του – Tι είναι το σύνδρομο Ramsay Hunt

Her News